NGK

Yeni Bir Heyecan Fırtınası Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 20.04.2016 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2289+ kez okundu.
 

Yeni Bir Heyecan Fırtınası Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın ilk yarışı, 23-24 Nisan tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak. Yarışları TRT Spor naklen yayınlayacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu yeni bir şampiyonayı daha hayata geçiriyor. Enduro tutkunlarının ilgiyle takip ettikleri süper enduro yarışları artık Türkiye Süper Enduro Şampiyonası olarak yapılacak. Dört ayaktan oluşacak şampiyonanın açılış yarışı Düzce ilinin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenecek. 23-24 Nisan tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi ekstrem parkurunda toplu start alacak endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacaklar. Yarışlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, "Spor Turizmin, Çocuklar da Ülkemizin Geleceğidir" sloganıyla yapılacak.   Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıfında yapılacak yarışlar TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Şampiyona 23 Nisan Cumartesi günü Düzce Anıt Park’ta saat 13:00’da yapılacak sıralama yarışı ile (Prologue) başlayacak. 24 Nisan Pazar günü saat 10:00’da start alacak eleme ve final yarışında sporcular Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi ekstrem parkurunda hem engelleri hem de rakiplerini geçmeye çalışacak.
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın ilk yarışı, 23-24 Nisan tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak. Yarışları TRT Spor naklen yayınlayacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu yeni bir şampiyonayı daha hayata geçiriyor. Enduro tutkunlarının ilgiyle takip ettikleri süper enduro yarışları artık Türkiye Süper Enduro Şampiyonası olarak yapılacak. Dört ayaktan oluşacak şampiyonanın açılış yarışı Düzce ilinin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenecek. 23-24 Nisan tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi ekstrem parkurunda toplu start alacak endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacaklar. Yarışlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, "Spor Turizmin, Çocuklar da Ülkemizin Geleceğidir" sloganıyla yapılacak.

 

Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıfında yapılacak yarışlar TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Şampiyona 23 Nisan Cumartesi günü Düzce Anıt Park’ta saat 13:00’da yapılacak sıralama yarışı ile (Prologue) başlayacak. 24 Nisan Pazar günü saat 10:00’da start alacak eleme ve final yarışında sporcular Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi ekstrem parkurunda hem engelleri hem de rakiplerini geçmeye çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.