NGK

Sykes Kawasaki ile 2018 yılına kadar yeniden anlaştı

Yarışlar 23.06.2016 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3184+ kez okundu.
 

Sykes Kawasaki ile 2018 yılına kadar yeniden anlaştı

2008 yılından bu yana Superbike'da mücadele eden Tom Sykes, Kawasaki ile olan sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Sykes 2010 yılında Yamaha'dan Kawasaki'ye geçmiş ve son 7 yılda 1 dünya şampiyonluğu, 2 dünya ikinciliği ve 1 dünya üçüncülüğü elde etmişti. Rea'nın takıma gelmesiyle birlikte Ducati veya Yamaha'ya gideceği konuşuluyan Sykes, sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Sykes "Kawasaki ile olan sözleşmemi yenilemiş olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. "İki yıl daha böyle büyük bir ekip ile yarışacak olmak harika bir duygu. Zaten son motorumuz Ninja ZX-10R ne kadar hızlı olduğunu gösterdi. Daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip. "Kawasaki'ye işbirliğini sürdürme konusundaki kararlılığından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yedi yıl boyunca Kawasaki ailesiyle bu ilişkiyi devam ettirmek gerçekten harikaydı. "Özel bir ekiple çalışmaya devam edeceğim. Marcel, Danilo, Mattia, Raul, Tambu, Ruben ve diğer tüm tekiple beraber olmak paha biçilemez" dedi. Sykes şampiyonada ikinci sırada yer alıyor.
2008 yılından bu yana Superbike'da mücadele eden Tom Sykes, Kawasaki ile olan sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Sykes 2010 yılında Yamaha'dan Kawasaki'ye geçmiş ve son 7 yılda 1 dünya şampiyonluğu, 2 dünya ikinciliği ve 1 dünya üçüncülüğü elde etmişti.

Rea'nın takıma gelmesiyle birlikte Ducati veya Yamaha'ya gideceği konuşuluyan Sykes, sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Sykes "Kawasaki ile olan sözleşmemi yenilemiş olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.

"İki yıl daha böyle büyük bir ekip ile yarışacak olmak harika bir duygu. Zaten son motorumuz Ninja ZX-10R ne kadar hızlı olduğunu gösterdi. Daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip.

"Kawasaki'ye işbirliğini sürdürme konusundaki kararlılığından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yedi yıl boyunca Kawasaki ailesiyle bu ilişkiyi devam ettirmek gerçekten harikaydı.

"Özel bir ekiple çalışmaya devam edeceğim. Marcel, Danilo, Mattia, Raul, Tambu, Ruben ve diğer tüm tekiple beraber olmak paha biçilemez" dedi.

Sykes şampiyonada ikinci sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.