NGK

RPHA 70 ST TESTİ

Moto-Haber 09.10.2019 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4461+ kez okundu.
 

RPHA 70 ST TESTİ

HJC şirketinin ürün yelpazesinin temelinde bulunan RPHA (Revolutionary Performance Helmet Advanced) serisi kasklarından 70 ST modelini inceliyoruz.

1971 yılında kurulan HJC şirketi, yıllar geçtikçe artan kalitesi ile ülkemizde de çokça tercih edilen kasklar arasında. Dünya çapında kullanıcılara ve yarışçılara kaliteli kasklar sunan HJC şirketinin, 48. yıldönümünü kutlar ve başarılarının devamını dileriz.   HJC RPHA 10, serinin en iyi performans gösteren ve en çok beğenilen kasklarından biriydi. Dolayısıyla HJC mühendislerinin RPHA 11 modelini daha iyi hale getirmeleri çokta zor olmadı. Ek güvenlik önlemleri ve konfora katkıda bulunacak özellikler eklendi.    2017 yılında HJC, rakiplerinden geri kalmamak adına ultra hafif sport touring kaskı RPHA 70'i piyasaya sürdü. HJC, RPHA serisinin ivmesini devam ettirmek amacıyla, RPHA 90 ile beraber yüksek performanslı modüler kaskını da piyasaya sürdü.   ‘’HJC şirketinin verilerine göre, Güney Kore ve Vietnam'daki dört HJC fabrikasında yılda bir milyondan fazla kask üretiyor.’’ HJC RPHA 70 ST İlk olarak 2017’de tanıtılan ve kullanıcıların beğenisine sunulan RPHA 70 serisi, günümüzde birçok farklı grafiği ile piyasaya sürülüyor. Kaskın kabuk kısmı, HJC'nin geliştirmiş olduğu PIM Plus malzemesinden üretiliyor. RPHA 70 ST, karbon glass, karbon fiber ve organik kumaştan oluşan üç katmanlı çoklu kabuk sistemine sahip. Kaskın iç kısmı anti bakteriyel, terletmeyen ve koku yapmayan kumaştan oluşuyor. Tamamen sökülebilir RPHA 70 ST, yeni nesil kaskların birçoğunda bulunan, acil durumlarda tek parmağınızla çıkartabileceğiniz pedlere sahip. Çizilmeye karşı dayanıklı ve dünyanın en basit vizör değiştirme mekanizmalarından birine sahip olan kaskta pinlock özelliği de mevcut. Kaskın üst kısmında bulunan büyük havalandırma kanalı iki kademeli olup kolayca ayarlanabilir bir şekilde tasarlanmış. Kaskın aerodinamiğini geliştirmek için tasarlanan spoilerlerin üzerinde de havalandırma kanalları ve eldivenle kullanıma uygun açma kapama çubuğu mevcut. Alt tarafta ise iki farklı havalandırma mevcut. Havalandırmanın biri direk olarak vizöre işlerken, diğer havalandırma ise kaskın iç kısmına hava girişi sağlıyor. RPHA 70 kaskının kullanımı da oldukça kolay. Eldiven ile vizör ve havalandırma kanalı açma işlemlerini oldukça kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Buğuya dayanıklı ve entegre açılır kapanır güneş vizörünün, çenenin altındaki sürgü ile kullanımı oldukça kolay bir hal almış. 
HJC şirketinin ürün yelpazesinin temelinde bulunan RPHA (Revolutionary Performance Helmet Advanced) serisi kasklarından 70 ST modelini inceliyoruz.

1971 yılında kurulan HJC şirketi, yıllar geçtikçe artan kalitesi ile ülkemizde de çokça tercih edilen kasklar arasında. Dünya çapında kullanıcılara ve yarışçılara kaliteli kasklar sunan HJC şirketinin, 48. yıldönümünü kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

 

HJC RPHA 10, serinin en iyi performans gösteren ve en çok beğenilen kasklarından biriydi. Dolayısıyla HJC mühendislerinin RPHA 11 modelini daha iyi hale getirmeleri çokta zor olmadı. Ek güvenlik önlemleri ve konfora katkıda bulunacak özellikler eklendi. 

 

2017 yılında HJC, rakiplerinden geri kalmamak adına ultra hafif sport touring kaskı RPHA 70'i piyasaya sürdü. HJC, RPHA serisinin ivmesini devam ettirmek amacıyla, RPHA 90 ile beraber yüksek performanslı modüler kaskını da piyasaya sürdü.

 

‘’HJC şirketinin verilerine göre, Güney Kore ve Vietnam'daki dört HJC fabrikasında yılda bir milyondan fazla kask üretiyor.’’

HJC RPHA 70 ST

İlk olarak 2017’de tanıtılan ve kullanıcıların beğenisine sunulan RPHA 70 serisi, günümüzde birçok farklı grafiği ile piyasaya sürülüyor.

Kaskın kabuk kısmı, HJC'nin geliştirmiş olduğu PIM Plus malzemesinden üretiliyor. RPHA 70 ST, karbon glass, karbon fiber ve organik kumaştan oluşan üç katmanlı çoklu kabuk sistemine sahip.

Kaskın iç kısmı anti bakteriyel, terletmeyen ve koku yapmayan kumaştan oluşuyor. Tamamen sökülebilir RPHA 70 ST, yeni nesil kaskların birçoğunda bulunan, acil durumlarda tek parmağınızla çıkartabileceğiniz pedlere sahip.

Çizilmeye karşı dayanıklı ve dünyanın en basit vizör değiştirme mekanizmalarından birine sahip olan kaskta pinlock özelliği de mevcut.

Kaskın üst kısmında bulunan büyük havalandırma kanalı iki kademeli olup kolayca ayarlanabilir bir şekilde tasarlanmış. Kaskın aerodinamiğini geliştirmek için tasarlanan spoilerlerin üzerinde de havalandırma kanalları ve eldivenle kullanıma uygun açma kapama çubuğu mevcut. Alt tarafta ise iki farklı havalandırma mevcut. Havalandırmanın biri direk olarak vizöre işlerken, diğer havalandırma ise kaskın iç kısmına hava girişi sağlıyor.

RPHA 70 kaskının kullanımı da oldukça kolay. Eldiven ile vizör ve havalandırma kanalı açma işlemlerini oldukça kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Buğuya dayanıklı ve entegre açılır kapanır güneş vizörünün, çenenin altındaki sürgü ile kullanımı oldukça kolay bir hal almış. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.