NGK

Dünyanın Güzelliği İle Hayrete Düşürten En Gidilesi 11 Gölü! Her ne kadar ülkemizde de güzelliği ile baş döndüren göllerimiz olsa da gelin bakalım dünyada en çok turist çeken muhteşem göller hangileriymiş?

Sizden Gelenler 05.10.2017 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4029+ kez okundu.
 

Dünyanın Güzelliği İle Hayrete Düşürten En Gidilesi 11 Gölü! Her ne kadar ülkemizde de güzelliği ile baş döndüren göllerimiz olsa da gelin bakalım dünyada en çok turist çeken muhteşem göller hangileriymiş?

Como Gölü İtalya'nın bu doğa şaheseri gölü, bugüne kadar sayısız romana ve filme de ilham kaynağı oldu.   Maligne Gölü Kanada'nın genelde soğuk olan iklimini, bir filmin içerisindeymiş gibi htiren bu göl, dağların ortasında adeta bir vaha gibi. Pichola Gölü Hindistan'ın bu doğa harikası gölü, özellikle üzerindeki Jag Mandir ada sarayı ile ilgi topluyor.   West Gölü Çin'de bulunan bu göl, Uzakdoğulu fotoğrafçıların vazgeçilmezi.   Dove Gölü Tazmanya canavarının evi diye de tabir edilen bu gölün güzelliği karşısında görenler hayrete düşüyor.   Lucerne Gölü İsviçre'den bir kartpostal güzelliğinde göl. Sizce de öyle değil mi?   Titicaca Gölü Bolivya ve Peru arasında kalan bu gölün yerel dilde anlamı "Gri puma". Aynı zamanda dünyanın en büyük göllerinden biri.   McDonald Gölü Bu taşların rengi gerçek, herhangi bir dijital dokunuş yok. Lake McDonald, dünyanın en ünlü göllerinden biri. Güzelliğini ise yazmaya gerek duymuyoruz.   Superior Gölü ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan bu gölün bir özelliği dünyanın en derin ve en soğuk göllerinen biri olması. Korkutucu dursa da, vahşi bir hayvan kadar güzelliği ile büyülüyor.   Loch Duich İskoçya'nın bu muazzam güzellikteki gölü, üzerindeki 14.yy kalesi ile ayrı bir manzaraya sahip.    Kavaguchi Gölü Japonya'ya gitmek için sayısız nedenden biri de bu güzellik olabilir. Sakin, sessiz bir bilge edasıyla süzülen bu göl, Tokyo'ya sadece 1.5 saat uzaklıkta.

Como Gölü

Como Gölü

İtalya'nın bu doğa şaheseri gölü, bugüne kadar sayısız romana ve filme de ilham kaynağı oldu.

 

Maligne Gölü

Maligne Gölü

Kanada'nın genelde soğuk olan iklimini, bir filmin içerisindeymiş gibi htiren bu göl, dağların ortasında adeta bir vaha gibi.

Pichola Gölü

Pichola Gölü

Hindistan'ın bu doğa harikası gölü, özellikle üzerindeki Jag Mandir ada sarayı ile ilgi topluyor.

 

West Gölü

West Gölü

Çin'de bulunan bu göl, Uzakdoğulu fotoğrafçıların vazgeçilmezi.

 

Dove Gölü

Dove Gölü
Tazmanya canavarının evi diye de tabir edilen bu gölün güzelliği karşısında görenler hayrete düşüyor.
 

Lucerne Gölü

Lucerne Gölü

İsviçre'den bir kartpostal güzelliğinde göl. Sizce de öyle değil mi?

 

Titicaca Gölü

Titicaca Gölü

Bolivya ve Peru arasında kalan bu gölün yerel dilde anlamı "Gri puma". Aynı zamanda dünyanın en büyük göllerinden biri.

 

McDonald Gölü

McDonald Gölü
Bu taşların rengi gerçek, herhangi bir dijital dokunuş yok. Lake McDonald, dünyanın en ünlü göllerinden biri. Güzelliğini ise yazmaya gerek duymuyoruz.
 

Superior Gölü

Superior Gölü

ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan bu gölün bir özelliği dünyanın en derin ve en soğuk göllerinen biri olması. Korkutucu dursa da, vahşi bir hayvan kadar güzelliği ile büyülüyor.

 

Loch Duich

Loch Duich
İskoçya'nın bu muazzam güzellikteki gölü, üzerindeki 14.yy kalesi ile ayrı bir manzaraya sahip. 
 

Kavaguchi Gölü

Kavaguchi Gölü

Japonya'ya gitmek için sayısız nedenden biri de bu güzellik olabilir. Sakin, sessiz bir bilge edasıyla süzülen bu göl, Tokyo'ya sadece 1.5 saat uzaklıkta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.