NGK

YAMAHA MT TOUR’A İSTANBUL’DA YOĞUN İLGİ

Yeni Modeller 12.08.2018 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2980+ kez okundu.
 

YAMAHA MT TOUR’A İSTANBUL’DA YOĞUN İLGİ

Tüm Avrupa’da kullanıcıları tarafından heyecanla beklenen ve uğradığı tüm ülkelerde eşsiz deneyimler sunan MT Tour’unTürkiye’deki ilk durağı İstanbul oldu. Avrupa’yı dolaşan MT Tour, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde 2 gün boyunca motosiklet kullanıcılarının akınına uğradı. Efsanevi MT serisinin şehir sokaklarında motosiklet kullanıcıları tarafından test edilmesi için düzenlenen MT Tour organizasyonu,MT modellerinin test edilmesinin yanında çeşitli etkinliklerle detam bir festival havasında geçti.

İstanbul’dan sonra İzmir MT Tour’a ev sahipliği yapacak. Yamaha Motor Avrupa’nın 4 yıl önce başlattığı, her yıl 15 Avrupa ülkesi gezen, her ülkenin merakla beklediği ve etkinlik takvimine bu sene Türkiye’nin de katıldığı bu organizasyon, İstanbul’da MT meraklılarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bu turne için özel hazırlanan tır ile Avrupa’yı dolaşan 13 özel MT modeli, 2 gün boyuncabelirlenen rotada kullanıcıların deneyimine açıldı. Dünyada fenomen olan ve tüm zamanların en iyi satan motosikletlerini barındıran MT serisine ait 13 motosikleti taşıyan MT tırı, 16-17 Ağustos tarihleri arasında ise İzmir Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda meraklılarıyla buluşacak.  Turne kapsamında sürüş deneyimine açılan modeller arasında MT-10 SP,MT-10, MT-09 SP, MT-09,MT-07,MT-25, MT-125 yer alıyor. İzmir’de yer alan Yamaha yetkili bayileri üzerinden kayıt olan her bir motosiklet kullanıcısı Yamaha Riding Akademi eğitmenleri eşliğinde şehirde belirlenen rotaları gezecek ve MT serisi motosikletlerin verdiği doyumsuz hazzı yaşayacak.     MT Tour sayesinde 125 cc'den 1.000 cc'ye uzanan MT modelleri ile tanışma fırsatı… MT serisi, tüm motosiklet sürücülerine her sürüşten maksimum keyif alma fırsatını sunmayı hedefleyen, sürekli olarak gelişen ve ilerleyen, dünyada satış rekorları kıran özel bir seri… Bugün Yamaha Hyper Naked serisinde 125 cc'den 1.000 cc'ye uzanan MT modelleri bulunuyor. Bu modeller, sürücülere heyecan verici torklu sürüş duygusunu yaşama ve Japonya'nın esrarengiz ve karanlık tarafını keşfetme şansı sunuyor. MT Tour sayesinde tüm bu özel MT modelleri, İstanbul ve İzmir sokaklarında onları deneyimleyerek yakından tanımak ve bilgi almak isteyenlerin yakınında olacak.   Sektöre sundukları eşsiz modeller dışında hizmette de farklılaşarak kendi felsefesini yaratan Yamaha, müşteri odaklı proje ve etkinliklerle marka imajını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. 2018 yılında Türkiye’de gerçekleştirdikleri yeniliklerle sektörü hareketlendirdiklerini söyleyen Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker  “bu yıl Türkiye’de sektörde ilk olan “Yamaha Yolda” projesini hayata geçirdik. Müşterimizle sıcak temas halinde olduğumuz, modellerimiz ile ilgili tepki ve istekleri anında aldığımız önemli bir organizasyon...  Ve şimdi de Avrupa’da her ülkenin misafir etmek istediği MT Tour takvimine Türkiye’yi ekledik.Yamaha Motor, Türkiye’yi önemli ve gelecek vaat eden bir pazar olarak görüyor. Ülkemizde gerçekleştirmeyi planladığımız tüm etkinlik ve hizmetlere destek sağlamaktan imtina ediyorlar. Kullanıcılarımızın heyecan ve beklentilerine hizmet edeceğimiz bu organizasyona ev sahipliği yapmak bizi gururlandırıyor. Yamaha olarak benimsediğimiz Kando felsefesinin de özünde bu var. Sadece motosiklet tasarlayıp üretmiyoruz. Marka olarak tüm dünyada motosiklet kullanıcısının ruhuna dokunacak, duygularına öncülük edecek kaliteli ürün ve hizmetlerle aslında “Yamaha yaşam felsefesi sunuyoruz” dedi.    
Tüm Avrupa’da kullanıcıları tarafından heyecanla beklenen ve uğradığı tüm ülkelerde eşsiz deneyimler sunan MT Tour’unTürkiye’deki ilk durağı İstanbul oldu. Avrupa’yı dolaşan MT Tour, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde 2 gün boyunca motosiklet kullanıcılarının akınına uğradı. Efsanevi MT serisinin şehir sokaklarında motosiklet kullanıcıları tarafından test edilmesi için düzenlenen MT Tour organizasyonu,MT modellerinin test edilmesinin yanında çeşitli etkinliklerle detam bir festival havasında geçti.

İstanbul’dan sonra İzmir MT Tour’a ev sahipliği yapacak.

Yamaha Motor Avrupa’nın 4 yıl önce başlattığı, her yıl 15 Avrupa ülkesi gezen, her ülkenin merakla beklediği ve etkinlik takvimine bu sene Türkiye’nin de katıldığı bu organizasyon, İstanbul’da MT meraklılarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bu turne için özel hazırlanan tır ile Avrupa’yı dolaşan 13 özel MT modeli, 2 gün boyuncabelirlenen rotada kullanıcıların deneyimine açıldı. Dünyada fenomen olan ve tüm zamanların en iyi satan motosikletlerini barındıran MT serisine ait 13 motosikleti taşıyan MT tırı, 16-17 Ağustos tarihleri arasında ise İzmir Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda meraklılarıyla buluşacak.  Turne kapsamında sürüş deneyimine açılan modeller arasında MT-10 SP,MT-10, MT-09 SP, MT-09,MT-07,MT-25, MT-125 yer alıyor. İzmir’de yer alan Yamaha yetkili bayileri üzerinden kayıt olan her bir motosiklet kullanıcısı Yamaha Riding Akademi eğitmenleri eşliğinde şehirde belirlenen rotaları gezecek ve MT serisi motosikletlerin verdiği doyumsuz hazzı yaşayacak.

 

 

MT Tour sayesinde 125 cc'den 1.000 cc'ye uzanan MT modelleri ile tanışma fırsatı…

MT serisi, tüm motosiklet sürücülerine her sürüşten maksimum keyif alma fırsatını sunmayı hedefleyen, sürekli olarak gelişen ve ilerleyen, dünyada satış rekorları kıran özel bir seri… Bugün Yamaha Hyper Naked serisinde 125 cc'den 1.000 cc'ye uzanan MT modelleri bulunuyor. Bu modeller, sürücülere heyecan verici torklu sürüş duygusunu yaşama ve Japonya'nın esrarengiz ve karanlık tarafını keşfetme şansı sunuyor. MT Tour sayesinde tüm bu özel MT modelleri, İstanbul ve İzmir sokaklarında onları deneyimleyerek yakından tanımak ve bilgi almak isteyenlerin yakınında olacak.

 

Sektöre sundukları eşsiz modeller dışında hizmette de farklılaşarak kendi felsefesini yaratan Yamaha, müşteri odaklı proje ve etkinliklerle marka imajını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. 2018 yılında Türkiye’de gerçekleştirdikleri yeniliklerle sektörü hareketlendirdiklerini söyleyen Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker  “bu yıl Türkiye’de sektörde ilk olan “Yamaha Yolda” projesini hayata geçirdik. Müşterimizle sıcak temas halinde olduğumuz, modellerimiz ile ilgili tepki ve istekleri anında aldığımız önemli bir organizasyon...  Ve şimdi de Avrupa’da her ülkenin misafir etmek istediği MT Tour takvimine Türkiye’yi ekledik.Yamaha Motor, Türkiye’yi önemli ve gelecek vaat eden bir pazar olarak görüyor. Ülkemizde gerçekleştirmeyi planladığımız tüm etkinlik ve hizmetlere destek sağlamaktan imtina ediyorlar. Kullanıcılarımızın heyecan ve beklentilerine hizmet edeceğimiz bu organizasyona ev sahipliği yapmak bizi gururlandırıyor. Yamaha olarak benimsediğimiz Kando felsefesinin de özünde bu var. Sadece motosiklet tasarlayıp üretmiyoruz. Marka olarak tüm dünyada motosiklet kullanıcısının ruhuna dokunacak, duygularına öncülük edecek kaliteli ürün ve hizmetlerle aslında “Yamaha yaşam felsefesi sunuyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.