NGK

Türkiye ATV Şampiyonası’nda Heyecan İstanbul’da!

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 27.05.2016 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2728+ kez okundu.
 

Türkiye ATV Şampiyonası’nda Heyecan İstanbul’da!

İzmir ve Bodrum’un ardından Türkiye ATV Şampiyonası 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

ATV Şampiyonası, üçüncü ayak yarışı İstanbul Ayazağa’da Can-am, Depar Motor sponsorluğunda düzenlenecek. İzmir ve Bodrum’un ardından sezonun üçüncü mücadelesi Ayazağa’da Fatih Ormanları Parkuru’nda (Yeni Ayazağa Mezarlığı karşısı) yarış severleri bir araya getirecek.   Ayazağa Birlik Spor Kulübü’nün organize edeceği İstanbul yarışı, 28 Mayıs Cumartesi günü Ayazağa Meydan Parkı’nda saat 13:00’da yapılacak magazin startıyla başlayacak. Sporcular daha sonra sıralama antrenmanları için Fatih Ormanları’nda özel olarak hazırlanan 1.200 mt'lik parkurda en iyi zamanı elde etmek için mücadele edecek.   29 Mayıs Pazar günü orman ve ekstrem etap sporculara zor anlar yaşatacak. 10 km'lik parkuru sporcular 5 kez geçerek toplamda 50 km.lik yarışı tamamlamaya çalışacaklar. Üçüncü ayak İstanbul yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), İki Çeker ve UTV sınıflarında yapılacak
İzmir ve Bodrum’un ardından Türkiye ATV Şampiyonası 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

ATV Şampiyonası, üçüncü ayak yarışı İstanbul Ayazağa’da Can-am, Depar Motor sponsorluğunda düzenlenecek. İzmir ve Bodrum’un ardından sezonun üçüncü mücadelesi Ayazağa’da Fatih Ormanları Parkuru’nda (Yeni Ayazağa Mezarlığı karşısı) yarış severleri bir araya getirecek.

 

Ayazağa Birlik Spor Kulübü’nün organize edeceği İstanbul yarışı, 28 Mayıs Cumartesi günü Ayazağa Meydan Parkı’nda saat 13:00’da yapılacak magazin startıyla başlayacak. Sporcular daha sonra sıralama antrenmanları için Fatih Ormanları’nda özel olarak hazırlanan 1.200 mt'lik parkurda en iyi zamanı elde etmek için mücadele edecek.

 

29 Mayıs Pazar günü orman ve ekstrem etap sporculara zor anlar yaşatacak. 10 km'lik parkuru sporcular 5 kez geçerek toplamda 50 km.lik yarışı tamamlamaya çalışacaklar. Üçüncü ayak İstanbul yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), İki Çeker ve UTV sınıflarında yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.