NGK

Pist Sezonu İzmir’de Devam Edecek..

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 11.09.2017 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2462+ kez okundu.
 

Pist Sezonu İzmir’de Devam Edecek..

Motor sporlarının en çekişmeli mücadelelerinin yaşandığı Türkiye Pist Şampiyonası bu hafta sonu İzmir’de yapılacak.     Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde İzmir Ülkü Park Pisti’nde yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen dördüncü ayak yarışına  Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. ayağında TMFGP, 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc sınıflarında yarışlar yapılacak. Ülkü Yarış Pisti’nde pilotlar, birbirinden zorlu virajları en önde tamamlamanın mücadelesini verecekler.  15 Eylül Cuma günü yapılacak teknik kontroller ve serbest antrenmanların ardından, 16 Eylül Cumartesi günü sıralama antrenmanlarına geçilecek. 17 Eylül Pazar günü sporcular 10 farklı sınıfta kupa için gridlere dizilecek.

Motor sporlarının en çekişmeli mücadelelerinin yaşandığı Türkiye Pist Şampiyonası bu hafta sonu İzmir’de yapılacak.

 

 

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde İzmir Ülkü Park Pisti’nde yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen dördüncü ayak yarışına 

Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. ayağında TMFGP, 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc sınıflarında yarışlar yapılacak. Ülkü Yarış Pisti’nde pilotlar, birbirinden zorlu virajları en önde tamamlamanın mücadelesini verecekler. 

15 Eylül Cuma günü yapılacak teknik kontroller ve serbest antrenmanların ardından, 16 Eylül Cumartesi günü sıralama antrenmanlarına geçilecek. 17 Eylül Pazar günü sporcular 10 farklı sınıfta kupa için gridlere dizilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.