NGK

Fethiye'de Enduro rüzgarı esecek

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 25.03.2015 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3074+ kez okundu.
 

Fethiye'de Enduro rüzgarı esecek

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak.

2015 enduro sezonu, Muğla ilinin Fethiye ilçesinde yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı ile açılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Fethiye Orman Spor Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı 28-29 Mart’ta Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek. Üç test etabının yer aldığı Fethiye’de yarışı, heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapacak.  Fethiye Orman Spor Kulübü, hazırladığı zorlu ekstrem ve MX etabı ile orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Altı ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak Enduro Şampiyonası'na Türkiye genelinden yaklaşık 100’den fazla yarışçının katılması bekleniyor. Yarışseverler, 28 Mart Cumartesi günü Ekstrem testte yapılacak sıralama turlarının müthiş heyecanına ortak olurken, 28 Mart Pazar günü ise Kros, Ekstrem ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak. 400.000 m2’lik alana yerleştirilmiş Akdeniz Off Road Park; içerisinde 3.5 Km’lik uluslararası standartlarda MX parkurunu ve extrem parkurunu bulundurmakta olup, izleyicilerin hem MX hem de enduroyu aynı anda izlemelerine olanak sağlamaktadır. Ayrıca içerisinde yeme içme stantları, otopark, bay-bayan ve engelli tuvaleti, şehir içi ulaşımı için dolmuş durağı, çadır ve karavanı ile gelenler için elektrik imkânını da bulundurmaktadır.
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. Ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak.

2015 enduro sezonu, Muğla ilinin Fethiye ilçesinde yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı ile açılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Fethiye Orman Spor Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı 28-29 Mart’ta Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek. Üç test etabının yer aldığı Fethiye’de yarışı, heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapacak. 


Fethiye Orman Spor Kulübü, hazırladığı zorlu ekstrem ve MX etabı ile orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Altı ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak Enduro Şampiyonası'na Türkiye genelinden yaklaşık 100’den fazla yarışçının katılması bekleniyor. 

Yarışseverler, 28 Mart Cumartesi günü Ekstrem testte yapılacak sıralama turlarının müthiş heyecanına ortak olurken, 28 Mart Pazar günü ise Kros, Ekstrem ve Enduro testleri ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak. 

400.000 m2’lik alana yerleştirilmiş Akdeniz Off Road Park; içerisinde 3.5 Km’lik uluslararası standartlarda MX parkurunu ve extrem parkurunu bulundurmakta olup, izleyicilerin hem MX hem de enduroyu aynı anda izlemelerine olanak sağlamaktadır. Ayrıca içerisinde yeme içme stantları, otopark, bay-bayan ve engelli tuvaleti, şehir içi ulaşımı için dolmuş durağı, çadır ve karavanı ile gelenler için elektrik imkânını da bulundurmaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.