NGK

Motosiklet Sürücüsüne Emniyet Kemeri Takmadığı için Ceza Kesildi

Yerel Haberler 31.10.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2753+ kez okundu.
 

Motosiklet Sürücüsüne Emniyet Kemeri Takmadığı için Ceza Kesildi

Sakarya'da bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle 108 TL para cezası kesildi.

Samsun'da geçtiğimiz günlerde kırmızı ışıkta geçen yayalara trafik cezası kesilmişti. Bir başka akıllara zarar trafik cezası ise Sakarya'da kesildi. Trafik denetimine takılan bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri kullanmadığı için 108 TL para cezası uygulandı.  Motosiklet sürücüsüne kesilen trafik cezasının makbuzunda, 'Emniyet kemeri bulundurulması zorunluluğu olan araçlarda emniyet kemeri kullanmamak' ifadeleri yer aldı.   Kaynak: Samsunhaber
Sakarya'da bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle 108 TL para cezası kesildi.

Samsun'da geçtiğimiz günlerde kırmızı ışıkta geçen yayalara trafik cezası kesilmişti. Bir başka akıllara zarar trafik cezası ise Sakarya'da kesildi. Trafik denetimine takılan bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri kullanmadığı için 108 TL para cezası uygulandı. 

Motosiklet sürücüsüne kesilen trafik cezasının makbuzunda, 'Emniyet kemeri bulundurulması zorunluluğu olan araçlarda emniyet kemeri kullanmamak' ifadeleri yer aldı.

 

Kaynak: Samsunhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.