NGK

Motokros'ta Adrenalin Gönen'e Taşınıyor

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 07.05.2016 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2197+ kez okundu.
 

Motokros'ta Adrenalin Gönen'e Taşınıyor

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı 07-08 Mayıs tarihlerinde Gönen’de yapılacak.

Seyir zevki ve yaşattığı adrenalinle motor sporlarının en heyecanlı etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası 07-08 Mayıs 2016 tarihlerinde Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde düzenlenecek. Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı yarışlar, Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda organize edilecek. Avrupa Motosiklet Kulübü’nün düzenleyeceği ikinci ayak yarışında Türkiye'nin en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak. Yedi kategoride yapılacak yarışlar, 07 Mayıs Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından serbest antrenman ve sıralama antrenmanlarıyla start alacak. 08 Mayıs Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.
Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı 07-08 Mayıs tarihlerinde Gönen’de yapılacak.

Seyir zevki ve yaşattığı adrenalinle motor sporlarının en heyecanlı etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası 07-08 Mayıs 2016 tarihlerinde Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde düzenlenecek. Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı yarışlar, Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda organize edilecek. Avrupa Motosiklet Kulübü’nün düzenleyeceği ikinci ayak yarışında Türkiye'nin en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak.

Yedi kategoride yapılacak yarışlar, 07 Mayıs Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından serbest antrenman ve sıralama antrenmanlarıyla start alacak. 08 Mayıs Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.