Rutec

Lorenzo yeni sözleşme için sezon ortasına kadar beklemeye hazır

Moto-GP 04.03.2016 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2973+ kez okundu.
 

Lorenzo yeni sözleşme için sezon ortasına kadar beklemeye hazır

Jorge Lorenzo yaptığı açıklamada Yamaha fabrika takımıyla yeni sözleşme imzalamak için sezon ortasına kadar beklemeye hazır olduğunu dile getirdi.

Son şampiyon Jorge Lorenzo'nun bu sene sonunda Yamaha ile olan sözleşmesi bitiyor ve takım patronu Lin Jarvis yaptığı açıklamada Lorenzo'yu Ducati'ye karşı korumanın asıl hedefleri olduğunu belirtmişti. Lorenzo yeni sözleşmenin olabildiğince erken yapılmasını ve geleceğiyle ilgili belirsizliğin kalkmasını istediğini belirtti. "Sözleşme yenilemek için sezon ortasına kadar beklemeye hazırım." "Bu her zaman böyle olmuştur. Yamaha ile kalmam hem benim hem de takım için yararlı bir hamle olur." "Henüz görüşmelere başlamadık ama muhtemelen yakında başlayacağız." dedi. Sezon öncesi ilk testlerde Sepang'da ulaşılamaz bir konumda yer alan Lorenzo, ikinci testlerde Phillip Island'da biraz sorun yaşamıştı. Ancak Lorenzo hava şartları yüzünden gerçek potansiyelini gösteremediğini söyledi. "Phillip Island biraz garip bir testti." "Hava ve yağmur şartları gerçek potansiyelimizi göstermemizi engelledi. Belki Sepang kadar büyük bir fark yakalayamazdık ama zaman ekranlarında en üst sırayı zorlayabilecek kadar güçlüydük." "Bu yıl bazı pistler bizim için zorlayıcı olacak ama ilk yarıştan itibaren şampiyonluk için savaşabileceğimiz bir motorumuz var." dedi.
Jorge Lorenzo yaptığı açıklamada Yamaha fabrika takımıyla yeni sözleşme imzalamak için sezon ortasına kadar beklemeye hazır olduğunu dile getirdi.

Son şampiyon Jorge Lorenzo'nun bu sene sonunda Yamaha ile olan sözleşmesi bitiyor ve takım patronu Lin Jarvis yaptığı açıklamada Lorenzo'yu Ducati'ye karşı korumanın asıl hedefleri olduğunu belirtmişti.

Lorenzo yeni sözleşmenin olabildiğince erken yapılmasını ve geleceğiyle ilgili belirsizliğin kalkmasını istediğini belirtti.

"Sözleşme yenilemek için sezon ortasına kadar beklemeye hazırım."

"Bu her zaman böyle olmuştur. Yamaha ile kalmam hem benim hem de takım için yararlı bir hamle olur."

"Henüz görüşmelere başlamadık ama muhtemelen yakında başlayacağız." dedi.

Sezon öncesi ilk testlerde Sepang'da ulaşılamaz bir konumda yer alan Lorenzo, ikinci testlerde Phillip Island'da biraz sorun yaşamıştı.

Ancak Lorenzo hava şartları yüzünden gerçek potansiyelini gösteremediğini söyledi.

"Phillip Island biraz garip bir testti."

"Hava ve yağmur şartları gerçek potansiyelimizi göstermemizi engelledi. Belki Sepang kadar büyük bir fark yakalayamazdık ama zaman ekranlarında en üst sırayı zorlayabilecek kadar güçlüydük."

"Bu yıl bazı pistler bizim için zorlayıcı olacak ama ilk yarıştan itibaren şampiyonluk için savaşabileceğimiz bir motorumuz var." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.