Rutec

Lorenzo: Misano kazası konsantrasyon kaybındandı.

Moto-GP 11.09.2017 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3205+ kez okundu.
 

Lorenzo: Misano kazası konsantrasyon kaybındandı.

Ducati sürücüsü Jorge Lorenzo, Misano GP'sinde geçirdiği kazanın elektronik haritayı değiştirmeye çalışırken konsantrasyonunu kaybetmesi nedeniyle meydana geldiğini söyledi. Misano GP'sinde yarışı lider götürürken 7. turun 6. virajında kaza yapan Lorenzo: "Ducati'deki sistem Yamaha'dakine kıyasla daha karmaşık. Bu doğal değil çünkü hafta sonu boyunca haritayı çok fazla değiştirmiyorum." "Hâlâ tam olarak adapte olmuş değilim ve ihtimaller hakkında çok fazla düşünüyorum. Bu da konsantrasyonumu kaybetmeme neden oluyor. Kaza yapmış olmam süremediğim anlamına gelmiyor." "Motosikletin yönünü biraz hızlı değiştirdim ve arka freni kullanmıyordum. Bu şekilde kaza yaptım." "Bu yön değişiminin arkanın kontrolünü bu kadar hızlı bir şekilde kaybettireceğini beklemiyordum ancak olan oldu. Yağışlı hava şartlarında böyle şeyler olabiliyor." "Çok yazık oldu çünkü bugün Ducati ile kazanma şansını ilk kez yakalamıştık, ancak şansımızı kaybettik. Bir kez daha podyuma çıkmamız veya bir zafer kazanmamız an meselesi." "Yağışlı şartlarda çok güçlü olduğumu biliyordum çünkü ısınma seansında çok iyi hmiştim. Yarışta, yaptığımız birkaç ayar sayesinde çok daha iyi bir his aldım ve kendime biraz daha fazla güvendim." "Sakince sürerek farkı açtım, bu fark her turda bir saniye artıyordu. Normalde yarışırken bu mesafeyi korumada çok iyiyimdir." "Ancak ıslak pist normalden biraz daha zorlayıcıydı ve Ducati'de hâlâ öğrenme aşamasındayım. Kazaya elektroniklerle alakalı bu konsantrasyon kaybının neden olduğunu düşünüyorum." Oriol Puigdemont

Ducati sürücüsü Jorge Lorenzo, Misano GP'sinde geçirdiği kazanın elektronik haritayı değiştirmeye çalışırken konsantrasyonunu kaybetmesi nedeniyle meydana geldiğini söyledi.

Misano GP'sinde yarışı lider götürürken 7. turun 6. virajında kaza yapan Lorenzo: "Ducati'deki sistem Yamaha'dakine kıyasla daha karmaşık. Bu doğal değil çünkü hafta sonu boyunca haritayı çok fazla değiştirmiyorum."

"Hâlâ tam olarak adapte olmuş değilim ve ihtimaller hakkında çok fazla düşünüyorum. Bu da konsantrasyonumu kaybetmeme neden oluyor. Kaza yapmış olmam süremediğim anlamına gelmiyor."

"Motosikletin yönünü biraz hızlı değiştirdim ve arka freni kullanmıyordum. Bu şekilde kaza yaptım."

"Bu yön değişiminin arkanın kontrolünü bu kadar hızlı bir şekilde kaybettireceğini beklemiyordum ancak olan oldu. Yağışlı hava şartlarında böyle şeyler olabiliyor."

"Çok yazık oldu çünkü bugün Ducati ile kazanma şansını ilk kez yakalamıştık, ancak şansımızı kaybettik. Bir kez daha podyuma çıkmamız veya bir zafer kazanmamız an meselesi."

"Yağışlı şartlarda çok güçlü olduğumu biliyordum çünkü ısınma seansında çok iyi hmiştim. Yarışta, yaptığımız birkaç ayar sayesinde çok daha iyi bir his aldım ve kendime biraz daha fazla güvendim."

"Sakince sürerek farkı açtım, bu fark her turda bir saniye artıyordu. Normalde yarışırken bu mesafeyi korumada çok iyiyimdir."

"Ancak ıslak pist normalden biraz daha zorlayıcıydı ve Ducati'de hâlâ öğrenme aşamasındayım. Kazaya elektroniklerle alakalı bu konsantrasyon kaybının neden olduğunu düşünüyorum."

Oriol Puigdemont

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.