Rutec

Kullanılmış Motosiklet Festivali

Moto-Haber 16.12.2015 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1851+ kez okundu.
 

Kullanılmış Motosiklet Festivali

Borusan Otomotiv Kullanılmış Motosiklet Festivali- Kasım 2015

BMW Motorrad’ın bütün motosiklet kullanıcılarını davet ettiği geleneksel “Kullanılmış Motosiklet Festivali”, 5-7 Kasım tarihleri arasında Borusan Oto İstinye’de gerçekleşti.   İlki 2007 yılında Borusan Oto İstinye tesisinde gerçekleştirilen Kullanılmış Motosiklet Festivali, gördüğü ilgiden ötürü her sene düzenli olarak yapılmaya ve her markadan motosiklet kullanıcılarının araçlarını satmaları veya yeni bir model almaları için bir araya getirmeye devam ediyor.   Silindir hacmi 500 cc’ nin üzerindeki bütün motosiklet kullanıcılarının katılabildiği aktivitede 80 motosiklet sergilendi. Yaklaşık toplamda 450 kişinin ziyaret ettiği festivalde, aynı zamanda motosiklet ile ilgili farklı kuruluşlar da yer aldı. Katılımcılar, festivali ziyaret etmenin yanında en son model BMW motosikletler ile de test sürüşü yapma imkânı da buldu.   Önümüzdeki sezon farklı illerde de yapılacak Kullanılmış Motosiklet Festivali etkinliklerinde bir araya gelmek dileğiyle….
Borusan Otomotiv Kullanılmış Motosiklet Festivali- Kasım 2015

BMW Motorrad’ın bütün motosiklet kullanıcılarını davet ettiği geleneksel “Kullanılmış Motosiklet Festivali”, 5-7 Kasım tarihleri arasında Borusan Oto İstinye’de gerçekleşti.

 

İlki 2007 yılında Borusan Oto İstinye tesisinde gerçekleştirilen Kullanılmış Motosiklet Festivali, gördüğü ilgiden ötürü her sene düzenli olarak yapılmaya ve her markadan motosiklet kullanıcılarının araçlarını satmaları veya yeni bir model almaları için bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Silindir hacmi 500 cc’ nin üzerindeki bütün motosiklet kullanıcılarının katılabildiği aktivitede 80 motosiklet sergilendi. Yaklaşık toplamda 450 kişinin ziyaret ettiği festivalde, aynı zamanda motosiklet ile ilgili farklı kuruluşlar da yer aldı. Katılımcılar, festivali ziyaret etmenin yanında en son model BMW motosikletler ile de test sürüşü yapma imkânı da buldu.

 

Önümüzdeki sezon farklı illerde de yapılacak Kullanılmış Motosiklet Festivali etkinliklerinde bir araya gelmek dileğiyle….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.