NGK

Kocaeli'de Motosikletlere 'Son Sürat' Uygulaması.

Yerel Haberler 22.10.2017 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2829+ kez okundu.
 

Kocaeli'de Motosikletlere 'Son Sürat' Uygulaması.

Kocaeli’de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen “Son sürat” uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi. Kocaeli'de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen "Son sürat" uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, asayiş, kaçakçılık, uyuşturucu ve terör olaylarında kullanılabilecek motosikletlere yönelik "Son Sürat" isimli uygulama  İzmit'te de Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden oluşan 272 personelle gerçekleştirildi. Uygulamada toplam 476 şahıs sorgulanırken 404 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca uygulamada aranan bir kişi, görevi yaptırmamak için direnen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı olduğu tespit edilen bir motosiklet ise ele geçirildi. Evrakları eksik olan 37 motosiklet trafikten men edilirken 9 sürücüye kasksız motosiklet kullanmaktan, 34 sürücüye belgesiz araç kullanmaktan işlem yapılırken toplam 119 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Kocaeli’de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen “Son sürat” uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi.

Kocaeli'de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen "Son sürat" uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, asayiş, kaçakçılık, uyuşturucu ve terör olaylarında kullanılabilecek motosikletlere yönelik "Son Sürat" isimli uygulama  İzmit'te de Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden oluşan 272 personelle gerçekleştirildi. Uygulamada toplam 476 şahıs sorgulanırken 404 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca uygulamada aranan bir kişi, görevi yaptırmamak için direnen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı olduğu tespit edilen bir motosiklet ise ele geçirildi. Evrakları eksik olan 37 motosiklet trafikten men edilirken 9 sürücüye kasksız motosiklet kullanmaktan, 34 sürücüye belgesiz araç kullanmaktan işlem yapılırken toplam 119 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.