NGK

Dünya Şampiyonası ve Afyon MotoFest 6-7-8 Eylül'de

Yarışlar 01.03.2019 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3554+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonası ve Afyon MotoFest 6-7-8 Eylül'de

Motor sporlarının en gözde organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 8 Eylül 2019 tarihinde Türkiye’de Dünya Kadınlar Şampiyonası ile birlikte yapılacak.

Milyonlarca insanın yakından takip ettiği Dünya Motokros Şampiyonası’nın 18. ayağı 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleşecek. Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından açıklanan takvimde Türkiye’nin göstermiş olduğu başarılı organizasyon iki farklı şampiyona ile ödüllendirildi. Türkiye’nin Dünya çapında tanıtılmasına katkıda bulunan motor sporlarının en popüler etkinliği MXGP ile birlikte Dünya Kadınlar Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası da Afyonkarahisar’a gelecek. 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde 4 sınıfta (MXGP, MX2, EMX 2t, Women) yüzlerce sporcu hem Dünya hem de Avrupa Şampiyonu olmak için ter dökecek.     TÜRKİYE İLK YILINDA EN İYİLER ARASINA GİRDİ MXGP of TURKEY, 2018  yılında başarılı  bir  medya  kampanyasıyla dikkatleri  üzerine  topladı. Yurt dışında ve yurt içinde yaklaşık 150 MİLYON DOLARlık bir reklam kampanyası tanıtım değeri bulmuştur. Organizasyonu  dünyanın saygın yayın organlarında haber, program  ve  canlı  yayın  içeriği  olarak  yer  almış  ve  yaklaşık  1.8  MİLYAR potansiyel  izleyici kitlesine ulaşmıştır. CBS Sports ile Amerika ve Kanada’da, Avrupa’da Eurosport’ta, Belçika’da Play Sports1’de, İtalya’da Rai Sports’ta, Hollanda’da Nos TV’de, Portekiz’de Sport TV’de, Asya kıtasında Fox Sports ile Çin’de SINA ve Bein Sport başta olmak üzere 67 ülkede canlı 180 ülkede yayınlandı.     AFYON MOTOFEST İLE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ Dünya Motokros Şampiyonası’nın yanı sıra; konser, açık hava tiyatrosu, yiyecek ve içecek stantları, tırmanma duvarı, büyükler için şişme oyunları, küçükler için park, oyun alanları, zipline, klasik motosiklet-araba sergisi, açık hava gösterileri, fotoğraf-resim sergileri ve benzeri bir çok etkinliği de bünyesinde barındıracak. Dünya'nın buluşacağı Afyon'da MXGP Türkiye etkinliğine gelenler aynı zamanda canlı müzik performanslarını izleyecekler. Ünlü sanatçıların konserleri organizasyona değer katarken yarış alanını ziyaret edenler dolu dolu ve eğlenceli bir zaman geçirecekler. Afyon’a ait birçok lezzetli ve yöresel tatları da Afyonkarahisar’lı ustaların marifetli ellerinde tadabilecekler. Organizasyonun biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/YDX01/TURKIYE/tr BİLETİX’te satışa çıktı.      
Motor sporlarının en gözde organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 8 Eylül 2019 tarihinde Türkiye’de Dünya Kadınlar Şampiyonası ile birlikte yapılacak.

Milyonlarca insanın yakından takip ettiği Dünya Motokros Şampiyonası’nın 18. ayağı 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleşecek. Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından açıklanan takvimde Türkiye’nin göstermiş olduğu başarılı organizasyon iki farklı şampiyona ile ödüllendirildi. Türkiye’nin Dünya çapında tanıtılmasına katkıda bulunan motor sporlarının en popüler etkinliği MXGP ile birlikte Dünya Kadınlar Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası da Afyonkarahisar’a gelecek. 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde 4 sınıfta (MXGP, MX2, EMX 2t, Women) yüzlerce sporcu hem Dünya hem de Avrupa Şampiyonu olmak için ter dökecek.

 

 

TÜRKİYE İLK YILINDA EN İYİLER ARASINA GİRDİ

MXGP of TURKEY, 2018  yılında başarılı  bir  medya  kampanyasıyla dikkatleri  üzerine  topladı. Yurt dışında ve yurt içinde yaklaşık 150 MİLYON DOLARlık bir reklam kampanyası tanıtım değeri bulmuştur. Organizasyonu  dünyanın saygın yayın organlarında haber, program  ve  canlı  yayın  içeriği  olarak  yer  almış  ve  yaklaşık  1.8  MİLYAR potansiyel  izleyici kitlesine ulaşmıştır. CBS Sports ile Amerika ve Kanada’da, Avrupa’da Eurosport’ta, Belçika’da Play Sports1’de, İtalya’da Rai Sports’ta, Hollanda’da Nos TV’de, Portekiz’de Sport TV’de, Asya kıtasında Fox Sports ile Çin’de SINA ve Bein Sport başta olmak üzere 67 ülkede canlı 180 ülkede yayınlandı.

 

 

AFYON MOTOFEST İLE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

Dünya Motokros Şampiyonası’nın yanı sıra; konser, açık hava tiyatrosu, yiyecek ve içecek stantları, tırmanma duvarı, büyükler için şişme oyunları, küçükler için park, oyun alanları, zipline, klasik motosiklet-araba sergisi, açık hava gösterileri, fotoğraf-resim sergileri ve benzeri bir çok etkinliği de bünyesinde barındıracak. Dünya'nın buluşacağı Afyon'da MXGP Türkiye etkinliğine gelenler aynı zamanda canlı müzik performanslarını izleyecekler. Ünlü sanatçıların konserleri organizasyona değer katarken yarış alanını ziyaret edenler dolu dolu ve eğlenceli bir zaman geçirecekler. Afyon’a ait birçok lezzetli ve yöresel tatları da Afyonkarahisar’lı ustaların marifetli ellerinde tadabilecekler.

Organizasyonun biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/YDX01/TURKIYE/tr BİLETİX’te satışa çıktı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.