NGK

Bodrum Hafta Sonu Sujeti ve Flyboardla Şenlenecek

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 28.04.2016 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 10242+ kez okundu.
 

Bodrum Hafta Sonu Sujeti ve Flyboardla Şenlenecek

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları Bodrum'da yapılacak.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün ev sahipliğinde yapıalcak Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası’nın açılış yarışı 30 Nisan – 01 Mayıs tarihlerinde Kumbahçe sahilinde gerçekleştirilecek. Brifing ve serbest antrenmanlarla 30 Nisan'da başlayacak şampiyonaya 40’a yakın sporcu katılacak. Jetler 01 Mayıs Pazar günü Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Bayanlar Kupası, Flyboard, Drag ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) dalgalarla boğuşacak.   Ayrıca adrenalin severler su üzerinde uçarak birbirinden zorlu hareketler yapan yarışçıların flyboard ile şovuna da tanık olacaklar.   Halikarnas Motor Sporları kulübü Başkanı ve Türkiye Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Faysal Şevkatlioğlu yaptıkları organizasyonlarla turizme katkı sağladıklarını belirterek, “Türkiye’nin birçok yerinde çeşitli motosiklet ve su sporları organizasyonları düzenleyen Halikarnas Motor Sporları kulübü, Bodrum ruhuyla, profesyonelce bir yarış hazırlamaktadır. Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye Atv Şampiyonası’nı Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda başarıyla organize ettik. Bu hafta sonu Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası’nı Kumbahçe sahilinde yapacağız. Yarışlara il dışından çok sayıda yarışçı ve sporsever katılacak. Bütün sporculara başarılar diliyorum.” dedi.
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları Bodrum'da yapılacak.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün ev sahipliğinde yapıalcak Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası’nın açılış yarışı 30 Nisan – 01 Mayıs tarihlerinde Kumbahçe sahilinde gerçekleştirilecek. Brifing ve serbest antrenmanlarla 30 Nisan'da başlayacak şampiyonaya 40’a yakın sporcu katılacak. Jetler 01 Mayıs Pazar günü Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Bayanlar Kupası, Flyboard, Drag ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) dalgalarla boğuşacak.

 

Ayrıca adrenalin severler su üzerinde uçarak birbirinden zorlu hareketler yapan yarışçıların flyboard ile şovuna da tanık olacaklar.

 

Halikarnas Motor Sporları kulübü Başkanı ve Türkiye Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Faysal Şevkatlioğlu yaptıkları organizasyonlarla turizme katkı sağladıklarını belirterek, “Türkiye’nin birçok yerinde çeşitli motosiklet ve su sporları organizasyonları düzenleyen Halikarnas Motor Sporları kulübü, Bodrum ruhuyla, profesyonelce bir yarış hazırlamaktadır. Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye Atv Şampiyonası’nı Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda başarıyla organize ettik. Bu hafta sonu Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası’nı Kumbahçe sahilinde yapacağız. Yarışlara il dışından çok sayıda yarışçı ve sporsever katılacak. Bütün sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.