NGK

Bahara Motul İle Hazırlanın

Moto-Haber 20.04.2017 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2786+ kez okundu.
 

Bahara Motul İle Hazırlanın

Soğuk geçen kış mevsiminin ardından baharın gelişiyle havalar ısınıyor; doğa ve yol koşulları değişiyor. Kışın yıpratıcı çevre koşulları sonrasında araçlarınızbahar bakımına ihtiyaç duyuyor. Güvenli sürüş ve performans açısından motosikletinizi ve otomobilinizi bahara hazırlamanız büyük önem taşıyor.

Çevreye Dost Motul Ürünleri ile Motosikletiniz Bahara Hazır Motosikletinizin ve otomobilinizin ömrü, bütçenizin kontrolü ve doğanın korunması için periyodik bakımlara özen gösterilmesi gerekir. Özellikle şehir trafiğinde çokça yıpranan otomobil ve motosiklet motorlarının düzenli ve doğru bakıma ihtiyacı vardır. Uzun süren kış döneminin ardından yakıt sisteminde oluşan kalıntılara ve kirlenmelere MotulFuelSystemClean ürünü ile çözüm bulmanız mümkün. Bu ürün ile yakıt sisteminde oluşan yoğunlaşmaları gidererek, aracınızınperformansına katkı sağlayabilirsiniz. Aracınızın, kışın yıpratıcı etkilerinden kurtulması için özellikle yağ ve yağ filtresi bakımına dikkat etmelisiniz. Yakıt sistemi temizliğinin ardından yapılan motor yağı değişiminin,üreticinin önerdiği süre veya kilometreye göre yapılması gerekir. Ancak yağ değişiminden önce Motul Engine Clean ile kullanılmış yağdan kalan kalıntılar ve artıkları temizleyerek motoru temizlemelisiniz. Böylelikle yeni yağın uzun süre temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Madeni yağ devi Motul, geniş ürün yelpazesi ile motosikletinize en uygun yağ seçeneğini bulmanız mümkün. MotulMcCare Bakım Ürünleri İle Motosikletinizin Ömrünü Uzatın MotulMcCare Serisinde, 5 ayrı sınıfta sunduğu bakım ürünleri ile motorunuzun ve ekipmanlarınızın ilk günkü gibi olmasını sağlayarak, üstün performans sağlar. Motosikletinizi bahara hazırlarken McCare Serisindeki mekanik parça bakımı, zincir bakımı ve dış bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.Motul, her sürüş şartına ve tipine uygun geniş ürün seçenekleri ile baharı güvenli ve keyifli sürüşlerle geçirmenizi sağlar. MotulYağ Seçici İle Doğru Yağı Seçin Motosikletinizi ve otomobilinizigüvendiğiniz servislere ve Motul ürünleri kullanan bayilere teslim ediniz. Bununla birlikte Motul internet sitesi üzerinden tüm motosiklet ve otomobil sahiplerinin kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanan MotulLubeAdviser ile doğru yağınızı kendiniz de seçebilirsiniz. Otomobil için motor yağının önemi son derece büyüktür. Motor yağı otomobil metal parçalarında sürtünerek aşınmanın engellemesinin yanı sıra soğutulmasında da büyük görev üstlenir. İhtiyaca göre farklı ürünlerin olduğu %100 sentetik Motul 8100 serisi,  Technosyntheseformülasyonlu 6100 serisi ve 2100 serisi ile %100 sentetik ve araç üreticisine özel Spesific serisi ile otomobilinizi bahara hazırlayabilirsiniz.Performans otomobilleriniz için ise otomobilinizi 300V serisi yağlara emanet edebilirsiniz. 
Soğuk geçen kış mevsiminin ardından baharın gelişiyle havalar ısınıyor; doğa ve yol koşulları değişiyor. Kışın yıpratıcı çevre koşulları sonrasında araçlarınızbahar bakımına ihtiyaç duyuyor. Güvenli sürüş ve performans açısından motosikletinizi ve otomobilinizi bahara hazırlamanız büyük önem taşıyor.

Çevreye Dost Motul Ürünleri ile Motosikletiniz Bahara Hazır

Motosikletinizin ve otomobilinizin ömrü, bütçenizin kontrolü ve doğanın korunması için periyodik bakımlara özen gösterilmesi gerekir. Özellikle şehir trafiğinde çokça yıpranan otomobil ve motosiklet motorlarının düzenli ve doğru bakıma ihtiyacı vardır.

Uzun süren kış döneminin ardından yakıt sisteminde oluşan kalıntılara ve kirlenmelere MotulFuelSystemClean ürünü ile çözüm bulmanız mümkün. Bu ürün ile yakıt sisteminde oluşan yoğunlaşmaları gidererek, aracınızınperformansına katkı sağlayabilirsiniz.

Aracınızın, kışın yıpratıcı etkilerinden kurtulması için özellikle yağ ve yağ filtresi bakımına dikkat etmelisiniz. Yakıt sistemi temizliğinin ardından yapılan motor yağı değişiminin,üreticinin önerdiği süre veya kilometreye göre yapılması gerekir. Ancak yağ değişiminden önce Motul Engine Clean ile kullanılmış yağdan kalan kalıntılar ve artıkları temizleyerek motoru temizlemelisiniz. Böylelikle yeni yağın uzun süre temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Madeni yağ devi Motul, geniş ürün yelpazesi ile motosikletinize en uygun yağ seçeneğini bulmanız mümkün.

MotulMcCare Bakım Ürünleri İle Motosikletinizin Ömrünü Uzatın

MotulMcCare Serisinde, 5 ayrı sınıfta sunduğu bakım ürünleri ile motorunuzun ve ekipmanlarınızın ilk günkü gibi olmasını sağlayarak, üstün performans sağlar. Motosikletinizi bahara hazırlarken McCare Serisindeki mekanik parça bakımı, zincir bakımı ve dış bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.Motul, her sürüş şartına ve tipine uygun geniş ürün seçenekleri ile baharı güvenli ve keyifli sürüşlerle geçirmenizi sağlar.

MotulYağ Seçici İle Doğru Yağı Seçin

Motosikletinizi ve otomobilinizigüvendiğiniz servislere ve Motul ürünleri kullanan bayilere teslim ediniz. Bununla birlikte Motul internet sitesi üzerinden tüm motosiklet ve otomobil sahiplerinin kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanan MotulLubeAdviser ile doğru yağınızı kendiniz de seçebilirsiniz.

Otomobil için motor yağının önemi son derece büyüktür. Motor yağı otomobil metal parçalarında sürtünerek aşınmanın engellemesinin yanı sıra soğutulmasında da büyük görev üstlenir. İhtiyaca göre farklı ürünlerin olduğu %100 sentetik Motul 8100 serisi,  Technosyntheseformülasyonlu 6100 serisi ve 2100 serisi ile %100 sentetik ve araç üreticisine özel Spesific serisi ile otomobilinizi bahara hazırlayabilirsiniz.Performans otomobilleriniz için ise otomobilinizi 300V serisi yağlara emanet edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.