NGK

YÜKSEĞE HER YOLCULUK KENDİ MACERANIZ

Moto-Haber 10.05.2019 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4034+ kez okundu.
 

YÜKSEĞE HER YOLCULUK KENDİ MACERANIZ

16. 05.2019 Perşembe günü  saat 13.00'da MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi Konser Salonunda sunum yapılacaktır.

Konusu Ve Amacı  Gezgin olmak, unutulmuş  tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıtarak bilinirliğini artırarak, korunmasını sağlamak ve  yarınlara aktarmak.  Sunum yapacak kişiler; Gezgin,otomobil yarışçısı ve belgesel yapımcısı Günalp KOCAKANAT ve a2Teker Spor Kulübü Başkanı Ali Ekber EKİCİ.     Sunumun ve projenin amacı unutulmaya yüz tutmuş Tarihi ve doğal güzelliklerimizin koordinatlarını çıkartıp gezgin insanların oraya gelip gezmesini ve kendi sosyal platformunda o yerle  alakalı fotoğraf ve deneyimlerini paylaşmasını sağlayarak bilinirliğini artırıp daha fazla kişinin gelmesini sağlayarak o bölgenin  tanıtımına ve korunmasına vesile olmak için başlattığımız bir çalışma.    Geçen yıl Antalya da başlamış olduğumuz bu çalışma  oldukça ilgi gören ve ulusal ,yerel görsel ve yazılı basında yer bulan bu çalışmamızı ulusal boyuta taşıyarak daha da genişletmek için 13.05.2019 tarihinde Antalya dan başlayacak turumuz Adana üzerinden Yesemek, Halfeti, Adıyaman, Nemrut, Malatya, Kemaliye, Elazığ, Tunceli, Hasankeyf, Mardin,Urfa,Harran,Göbeklitepe,Gaziantep güzergahından sonra Antalya da son bulacaktır. Bu doğrultuda Belediye Valilik ve Üniversitelerle yapacağımız iş birliktelikleri ile sunum ve tanıtımlarımız olacaktır. Beklentimiz Hiç bir bekletimizin olmadığı bu çalışmada amacımız  koordinatlarını verdiğimiz o yerlere gelip  fotoğraflarını çekip deneyimlerini yapan kişilere  o bölgenin kurum ve kuruluşlarının o kişilere yapacakları indirim veya hediyeler vermeleri böylelikle oraya gelen kişilerin hoş bir anı ile oradan ayrılmalarını sağlamak .
16. 05.2019 Perşembe günü  saat 13.00'da MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi Konser Salonunda sunum yapılacaktır.

Konusu Ve Amacı 

Gezgin olmak, unutulmuş  tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıtarak bilinirliğini artırarak, korunmasını sağlamak ve  yarınlara aktarmak.

 Sunum yapacak kişiler; Gezgin,otomobil yarışçısı ve belgesel yapımcısı Günalp KOCAKANAT ve a2Teker Spor Kulübü Başkanı Ali Ekber EKİCİ. 


   Sunumun ve projenin amacı unutulmaya yüz tutmuş Tarihi ve doğal güzelliklerimizin koordinatlarını çıkartıp gezgin insanların oraya gelip gezmesini ve kendi sosyal platformunda o yerle  alakalı fotoğraf ve deneyimlerini paylaşmasını sağlayarak bilinirliğini artırıp daha fazla kişinin gelmesini sağlayarak o bölgenin  tanıtımına ve korunmasına vesile olmak için başlattığımız bir çalışma.


   Geçen yıl Antalya da başlamış olduğumuz bu çalışma  oldukça ilgi gören ve ulusal ,yerel görsel ve yazılı basında yer bulan bu çalışmamızı ulusal boyuta taşıyarak daha da genişletmek için 13.05.2019 tarihinde Antalya dan başlayacak turumuz Adana üzerinden Yesemek, Halfeti, Adıyaman, Nemrut, Malatya, Kemaliye, Elazığ, Tunceli, Hasankeyf, Mardin,Urfa,Harran,Göbeklitepe,Gaziantep güzergahından sonra Antalya da son bulacaktır. Bu doğrultuda Belediye Valilik ve Üniversitelerle yapacağımız iş birliktelikleri ile sunum ve tanıtımlarımız olacaktır.


Beklentimiz

Hiç bir bekletimizin olmadığı bu çalışmada amacımız 
koordinatlarını verdiğimiz o yerlere gelip  fotoğraflarını çekip deneyimlerini yapan kişilere  o bölgenin kurum ve kuruluşlarının o kişilere yapacakları indirim veya hediyeler vermeleri böylelikle oraya gelen kişilerin hoş bir anı ile oradan ayrılmalarını sağlamak .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.