NGK

YAMAHA FELSEFESİNİN YENİ TEMSİLCİSİ

Yeni Modeller 07.04.2015 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3869+ kez okundu.
 

YAMAHA FELSEFESİNİN YENİ TEMSİLCİSİ

03GEN-F VE 03GEN-X

Yamaha Motor'un tamamen fütüristik bir yaklaşımla ortaya çıkardığı, GEN felsefesinin yeni  konsept modelleri  03GEN-f ve 03GEN-x tüm dünyada motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunuluyor... Yamaha tarafından "Yarışın Geleceği" temasıyla tasarlanan 03GEN-f modeli, "Eğilebilir Çok Tekerlekli" mekanizması ile fütürist bir his verirken, Yamaha'nın gelecekteki yarış imajını da ifade ediyor. Öte yandan tasarım teması "Kros" olan 03GEN-x ise, üç tekerleği ortaya çıkaran gelişmiş görünümlü şasiyi ve geçmişin geleneksel off-road tasarımı kombine ediyor.   TRICITY modeli temelinde yapılan bu iki konsept model, CMF (renk, malzeme,kaplama) dahil olmak üzere çeşitli tasarım detaylarıyla, "Eğilebilir Çok Tekerlekli" modellere ilham verecek gibi gözüküyor. Kuruluşundan beri motosiklet oluşumunun merkezine tasarımı ve teknolojiyi yerleştiren Yamaha Motor, Ekim 2014'te GEN konseptlerinden çift ön tekerlek düzenine sahip geniş bir crossover motosiklet olan 01GEN modelini  ve Kasım 2014'te ise elektrik gücü destekli tekerlekli sandalye olarak açıklanan 02GEN modelini piyasaya sürmüştü. Oldukça ilgi gören bu tasarımların ardından şimdi ise  03GEN, GEN konsepti felsefesinin üçüncü ifadesini gözler önüne seriyor.   Bilgi için: www.yamaha-motor.com.tr
03GEN-F VE 03GEN-X

Yamaha Motor'un tamamen fütüristik bir yaklaşımla ortaya çıkardığı, GEN felsefesinin yeni  konsept modelleri  03GEN-f ve 03GEN-x tüm dünyada motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunuluyor...

Yamaha tarafından "Yarışın Geleceği" temasıyla tasarlanan 03GEN-f modeli, "Eğilebilir Çok Tekerlekli" mekanizması ile fütürist bir his verirken, Yamaha'nın gelecekteki yarış imajını da ifade ediyor. Öte yandan tasarım teması "Kros" olan 03GEN-x ise, üç tekerleği ortaya çıkaran gelişmiş görünümlü şasiyi ve geçmişin geleneksel off-road tasarımı kombine ediyor.

 

TRICITY modeli temelinde yapılan bu iki konsept model, CMF (renk, malzeme,kaplama) dahil olmak üzere çeşitli tasarım detaylarıyla, "Eğilebilir Çok Tekerlekli" modellere ilham verecek gibi gözüküyor.

Kuruluşundan beri motosiklet oluşumunun merkezine tasarımı ve teknolojiyi yerleştiren Yamaha Motor, Ekim 2014'te GEN konseptlerinden çift ön tekerlek düzenine sahip geniş bir crossover motosiklet olan 01GEN modelini  ve Kasım 2014'te ise elektrik gücü destekli tekerlekli sandalye olarak açıklanan 02GEN modelini piyasaya sürmüştü. Oldukça ilgi gören bu tasarımların ardından şimdi ise  03GEN, GEN konsepti felsefesinin üçüncü ifadesini gözler önüne seriyor.

 

Bilgi için: www.yamaha-motor.com.tr


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.