Rutec

Toprak Razgatlıoğlu Macaristan'da Birinci Oldu

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 28.05.2014 - 07:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2359+ kez okundu.
 

Toprak Razgatlıoğlu Macaristan'da Birinci Oldu

FIM Avrupa Alpe Adria Şampiyonası'nın Macaristan ayağına genç sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu damgasını vurdu.

Güney ve Orta Avrupa bölgelerinin uluslararası motosiklet yarış serisi olan Alpe Adria Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışında Superstock 600 sınıfında Toprak Razgatlıoğlu, 38 sporcuyu geride bırakarak birinci oldu. Yarışa 107 numarayla beşinci sıradan başlayan genç sporcumuz, 12 tur sonunda damalı bayrağı ilk sırada görerek birincilik kürsüsüne çıktı.Şampiyonanın 2. ayağının ikinci yarışında da birinciliği genç sporcumuz elde etti. Razgatlıoğlu iki yarışta da İtalya, Hırvatistan, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Avusturya'dan gelen sporcuları geri bıraktı.Macaristan yarışına katılan Aras Özkaçar 18. ve Nazım Aguş'ta 25. oldu.
FIM Avrupa Alpe Adria Şampiyonası'nın Macaristan ayağına genç sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu damgasını vurdu.

Güney ve Orta Avrupa bölgelerinin uluslararası motosiklet yarış serisi olan Alpe Adria Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışında Superstock 600 sınıfında Toprak Razgatlıoğlu, 38 sporcuyu geride bırakarak birinci oldu. Yarışa 107 numarayla beşinci sıradan başlayan genç sporcumuz, 12 tur sonunda damalı bayrağı ilk sırada görerek birincilik kürsüsüne çıktı.

Şampiyonanın 2. ayağının ikinci yarışında da birinciliği genç sporcumuz elde etti. Razgatlıoğlu iki yarışta da İtalya, Hırvatistan, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Avusturya'dan gelen sporcuları geri bıraktı.

Macaristan yarışına katılan Aras Özkaçar 18. ve Nazım Aguş'ta 25. oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.