NGK

Razgatlıoğlu Sezona Fırtına Gibi Başladı

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 13.04.2015 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2428+ kez okundu.
 

Razgatlıoğlu Sezona Fırtına Gibi Başladı

Türkiye'nin genç yeteneği Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’na fırtına gibi başladı. Razgatlıoğlu, sezonun ilk iki yarışında da birinci oldu.

Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun izinden giden Redbull Motogp Rookies Kupası'nı geride bırakan Toprak Razgatlıoğlu Avrupa Şampiyonasına fırtına gibi başladı. Toprak Razgatlıoğlu, Kawasaki Pucetti Yarış takımıyla çıktığı Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışında italyan Ruben Michael Rinaldi'yi geçerek birinci oldu. İtalyan pilotla büyük çekişme yaşayan Razgatlıoğlu, son turda rakibini geride bırakarak sezona 25 puanla başladı. Yarış sonunda çok mutlu olduğunu söyleyen Razgatlıoğlu, "Bu yarışı kazanmam gerekiyordu. Son tura kadar rakibimi kovaladım. Son turda motorum virajlarda çok kaydı ama kazanmayı başardım. Bana destek veren başta Kenan Sofuoğlu abime ve herkese çok teşekkür ederim" dedi.  12 Nisan Pazar günü ise sezonun ikinci yarışını da sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu kazandı. 11 tur üzerinden koşulan yarışta genç sporcu Razgatlıoğlu 1. olarak puanını 50'ye çıkardı.    HARUN ÇABUK YARIŞI TAMAMLAYAMADI Moriwaki Junior Kupası’nın ardından Avrupa Gençler Kupası’nda mücadele eden genç sporcumuz Harun Çabuk Aragon pistindeki yarışı tamamlayamadı. 8 turluk Avrupa Gençler Kupası yarışına Çabuk 20. sıradan başladı. Onuncu sıraya kadar yükselen genç sporcu 7. turda düşerek yarışa veda etti. 
Türkiye'nin genç yeteneği Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’na fırtına gibi başladı. Razgatlıoğlu, sezonun ilk iki yarışında da birinci oldu.

Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun izinden giden Redbull Motogp Rookies Kupası'nı geride bırakan Toprak Razgatlıoğlu Avrupa Şampiyonasına fırtına gibi başladı. Toprak Razgatlıoğlu, Kawasaki Pucetti Yarış takımıyla çıktığı Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışında italyan Ruben Michael Rinaldi'yi geçerek birinci oldu. İtalyan pilotla büyük çekişme yaşayan Razgatlıoğlu, son turda rakibini geride bırakarak sezona 25 puanla başladı. Yarış sonunda çok mutlu olduğunu söyleyen Razgatlıoğlu, "Bu yarışı kazanmam gerekiyordu. Son tura kadar rakibimi kovaladım. Son turda motorum virajlarda çok kaydı ama kazanmayı başardım. Bana destek veren başta Kenan Sofuoğlu abime ve herkese çok teşekkür ederim" dedi. 

12 Nisan Pazar günü ise sezonun ikinci yarışını da sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu kazandı. 11 tur üzerinden koşulan yarışta genç sporcu Razgatlıoğlu 1. olarak puanını 50'ye çıkardı. 

 

HARUN ÇABUK YARIŞI TAMAMLAYAMADI

Moriwaki Junior Kupası’nın ardından Avrupa Gençler Kupası’nda mücadele eden genç sporcumuz Harun Çabuk Aragon pistindeki yarışı tamamlayamadı. 8 turluk Avrupa Gençler Kupası yarışına Çabuk 20. sıradan başladı. Onuncu sıraya kadar yükselen genç sporcu 7. turda düşerek yarışa veda etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.