NGK

Ödüllü Süper Enduro Şampiyonası Azdavay’da

Etkinlikler (AA) - Anadolu Ajansı | 08.07.2016 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2906+ kez okundu.
 

Ödüllü Süper Enduro Şampiyonası Azdavay’da

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın ikinci yarışı 08-09 Temmuz tarihlerinde Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin destekleri ile Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali (07-10 Temmuz 2016) kapsamında Suğla yaylasındaki ekstrem parkurunda toplu start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Seyir keyfi yüksek ve çok çekişmeli olacak yarışa ulusal ve yerel düzeyde olmak üzere 100’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.   DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ Azdavay yarışının en hızlı 20 sporcusunun yarışacağı Super Enduro GP’de dereceye giren sporculara Azdavay Belediyesi tarafından para ödülü verilecek. Yarışın birincisi 2.000 TL,  ikincisi 1.500 TL, üçüncüsü 1.000 TL ve dördüncüsü de 500 TL para ödülü alacak. Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV), Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yapılacak.   Şampiyonanın ikinci ayağı 08 Temmuz Cuma günü sıralama yarışı ile başlayacak. Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde 09 Temmuz Cumartesi günü eleme ve final yarışında sporcular ekstrem parkurda hem engel hem de rakipleriyle mücadele edecek.
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın ikinci yarışı 08-09 Temmuz tarihlerinde Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin destekleri ile Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali (07-10 Temmuz 2016) kapsamında Suğla yaylasındaki ekstrem parkurunda toplu start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Seyir keyfi yüksek ve çok çekişmeli olacak yarışa ulusal ve yerel düzeyde olmak üzere 100’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

 

DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ

Azdavay yarışının en hızlı 20 sporcusunun yarışacağı Super Enduro GP’de dereceye giren sporculara Azdavay Belediyesi tarafından para ödülü verilecek. Yarışın birincisi 2.000 TL,  ikincisi 1.500 TL, üçüncüsü 1.000 TL ve dördüncüsü de 500 TL para ödülü alacak. Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV), Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yapılacak.

 

Şampiyonanın ikinci ayağı 08 Temmuz Cuma günü sıralama yarışı ile başlayacak. Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde 09 Temmuz Cumartesi günü eleme ve final yarışında sporcular ekstrem parkurda hem engel hem de rakipleriyle mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.