NGK

Michelin-MotoGP anlaşması beş yıl daha uzatıldı.

Moto-GP 21.10.2017 - 18:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 5307+ kez okundu.
 

Michelin-MotoGP anlaşması beş yıl daha uzatıldı.

Michelin 2023 sonuna kadar MotoGP kontrol lastiklerini tedarik edecek. Fransız lastik üreticisi 2014'te duyurulan bir anlaşmayla, 2016 sezonundan itibaren MotoGP lastik tedarikçiliğini Bridgestone'dan almıştı. Aynı anlaşma şimdi beş sene için uzatıldı. Bu, Michelin'in en az 2023 MotoGP sezonu sonuna kadar sporun lastik tedarikçisi olacağı anlamına geliyor. Michelin motorsporları direktörü Pascal Couasnason konuyla ilgili, "Lastik performans ve stratejisinin şova çok büyük katkısının olduğu iki sezonun ardından motosiklet yarışlarının en üst noktası, Dorna Sports, Michelin ile işbirliklerini uzatmaya karar verdi. Dolayısıyla beş sezon daha MotoGP'nin lastik tedarikçisi ve teknik ortağı olacağız." "Dorna CEO'su Carmelo Expeleta ve takımının güvenini kazandığımız için çok mutluyuz." "Michelin Dorna Sports ile olan ortaklığını daha güvenli ve rekabetçi yarış lastikleri üretmek için kullanmak istiyor. Böylece yol lastiklerimiz de bundan faydalanacak." "Michelin aynı zamanda takımlar ve sürücüler ile çalışmaktan da çok mutlu. Çalışanlarımız uzun bir aradan sonra sıcak bir şekilde karşılandığımız MotoGP'de yaptıklarından gurur duyuyor." dedi.

Michelin 2023 sonuna kadar MotoGP kontrol lastiklerini tedarik edecek.

Fransız lastik üreticisi 2014'te duyurulan bir anlaşmayla, 2016 sezonundan itibaren MotoGP lastik tedarikçiliğini Bridgestone'dan almıştı.

Aynı anlaşma şimdi beş sene için uzatıldı. Bu, Michelin'in en az 2023 MotoGP sezonu sonuna kadar sporun lastik tedarikçisi olacağı anlamına geliyor.

Michelin motorsporları direktörü Pascal Couasnason konuyla ilgili, "Lastik performans ve stratejisinin şova çok büyük katkısının olduğu iki sezonun ardından motosiklet yarışlarının en üst noktası, Dorna Sports, Michelin ile işbirliklerini uzatmaya karar verdi. Dolayısıyla beş sezon daha MotoGP'nin lastik tedarikçisi ve teknik ortağı olacağız."

Michelin tyresMichelin truck

"Dorna CEO'su Carmelo Expeleta ve takımının güvenini kazandığımız için çok mutluyuz."

"Michelin Dorna Sports ile olan ortaklığını daha güvenli ve rekabetçi yarış lastikleri üretmek için kullanmak istiyor. Böylece yol lastiklerimiz de bundan faydalanacak."

"Michelin aynı zamanda takımlar ve sürücüler ile çalışmaktan da çok mutlu. Çalışanlarımız uzun bir aradan sonra sıcak bir şekilde karşılandığımız MotoGP'de yaptıklarından gurur duyuyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.