Rutec

Komşusu Sırbistan'da Kupalara Ambargo Koydu

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 09.07.2014 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3435+ kez okundu.
 

Komşusu Sırbistan'da Kupalara Ambargo Koydu

Sırbistan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda sporcumuz Ali Komşusu büyük bir başarıya imza atarak farklı sınıflarda 6 kupanın sahibi oldu.

Uluslararası Jet Sporları Tekne Derneği’nin (IJSBA) Belgrad’ta Sırbistan Jet Ski Derneği ile beraber düzenlediği 2014 Balkan Jet Ski Şampiyonası ve Sırbistan Ulusal Şampiyonası’nda Ali Komşusu kupalara adeta ambargo koydu. IATI Jetski Team Aerobilet sponsorluğunda yarışan Ali Komşusu ve ekibi; 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1’de üçüncülük kazandı.Sava nehrinde 7 kategoride yapılan yarışlarda Pro Runabout Stock (1.lik), Pro Formula 2 (1.lik), Flyboard Cup (1.lik), Formule 1 Pro (2.lik), Kawasaki F15 Cup (2.lik) ve Serbia Cesare Vismara (3.lük) yarışlarında Ali Komşusu ödül kürsüsüne çıkma başarısını gösterdi.
Sırbistan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda sporcumuz Ali Komşusu büyük bir başarıya imza atarak farklı sınıflarda 6 kupanın sahibi oldu.

Uluslararası Jet Sporları Tekne Derneği’nin (IJSBA) Belgrad’ta Sırbistan Jet Ski Derneği ile beraber düzenlediği 2014 Balkan Jet Ski Şampiyonası ve Sırbistan Ulusal Şampiyonası’nda Ali Komşusu kupalara adeta ambargo koydu. IATI Jetski Team Aerobilet sponsorluğunda yarışan Ali Komşusu ve ekibi; 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1’de üçüncülük kazandı.

Sava nehrinde 7 kategoride yapılan yarışlarda Pro Runabout Stock (1.lik), Pro Formula 2 (1.lik), Flyboard Cup (1.lik), Formule 1 Pro (2.lik), Kawasaki F15 Cup (2.lik) ve Serbia Cesare Vismara (3.lük) yarışlarında Ali Komşusu ödül kürsüsüne çıkma başarısını gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.