Rutec

Enduro Heyecanı Tokat'ı Sardı

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2014 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2383+ kez okundu.
 

Enduro Heyecanı Tokat'ı Sardı

Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak yarışının startı Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi. Yarışın startına Tokatlılar büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Tokat Belediyesi, Tokat İl Özel İdaresi, Tokat Doğa ve Ekstrem Sporları Kulübü (TODEX) destekleri yarın Topçam Yaylası'nda yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak yarışları başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yarışın Tokat'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Türkiye'nin en güzel pist alanını oluşturduklarını ifade eden Başkan Eroğlu, bu yarışın bir ayağının her yıl Tokat'ta düzenleneceğini kaydetti. Yapılan konuşmasının ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu sporcuların kullandığı motosiklete binerek basın mensuplarına poz verdi. Magazin startının ardından 70 sporcu Topçam Yaylasındaki parkura geçti. Şampiyonanın ilk günü yapılan ekstrem testte Sinan Memnun 2:18.40 ile en iyi zamanı yaptı. Memnun’u İbrahim Ercansungur ve Necmi Kozlu takip etti. 
Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak yarışının startı Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi. Yarışın startına Tokatlılar büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Tokat Belediyesi, Tokat İl Özel İdaresi, Tokat Doğa ve Ekstrem Sporları Kulübü (TODEX) destekleri yarın Topçam Yaylası'nda yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak yarışları başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yarışın Tokat'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Türkiye'nin en güzel pist alanını oluşturduklarını ifade eden Başkan Eroğlu, bu yarışın bir ayağının her yıl Tokat'ta düzenleneceğini kaydetti. Yapılan konuşmasının ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu sporcuların kullandığı motosiklete binerek basın mensuplarına poz verdi. 

Magazin startının ardından 70 sporcu Topçam Yaylasındaki parkura geçti. Şampiyonanın ilk günü yapılan ekstrem testte Sinan Memnun 2:18.40 ile en iyi zamanı yaptı. Memnun’u İbrahim Ercansungur ve Necmi Kozlu takip etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.