NGK

Enduro Tutkunları Bodrum'da Buluşacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2016 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2533+ kez okundu.
 

Enduro Tutkunları Bodrum'da Buluşacak

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışı 02-03 Nisan 2016 tarihlerinde Bodrum’da yapılacak.

Ülkemizde 2016 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı ile açılacak. Bodrum’da 02-03 Nisan tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı, enduro tutkunlarını bir araya getirecek. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda yapılacak. Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası’nın Bodrum ayağına, çeşitli illerden 200’e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışı 02 Nisan Cumartesi günü Bodrum Meydanı’ndan saat 13:00'da start alacak. 03 Mart Pazar günü ise Bodrum Arenada extreme ve enduro test etaplarında sporcular saat 10:00'dan itibaren yılın ilk terini akıtacak. ENDUROCULARI ZORLU BİR PARKUR BEKLİYOR Sezonun açılış yarışı yorucu, uzun ve heyecanlı bir parkurdan oluşuyor. Şehir merkezine 4 km. uzaklıktaki Kızılağaç köyünde bulunan Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda hazırlanan test etapları yarışçıları bir hayli zorlayacak. Yer yer sert toprak zemine sahip olan parkur, Bodrum’un eşsiz manzarasına hakim bir alanda bulunuyor. Bodrum Arena Motosiklet Parkuru, fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkartılarak, doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan extreme ve enduro test etapları ile oluşturuldu. Hazırlanan test etaplarına ulaşımın rahat olması, yarışın farklı noktalardan kolaylıkla izlenebilmesine olanak sağlayacak. Parkurun seyirci etabı ise 150 dönümlük geniş bir alanda hazırlanan test alanı motor sporları tutkunlarının heyecanı daha yakından hmelerini sağlayacak.
Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışı 02-03 Nisan 2016 tarihlerinde Bodrum’da yapılacak.

Ülkemizde 2016 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı ile açılacak. Bodrum’da 02-03 Nisan tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı, enduro tutkunlarını bir araya getirecek. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda yapılacak.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası’nın Bodrum ayağına, çeşitli illerden 200’e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışı 02 Nisan Cumartesi günü Bodrum Meydanı’ndan saat 13:00'da start alacak. 03 Mart Pazar günü ise Bodrum Arenada extreme ve enduro test etaplarında sporcular saat 10:00'dan itibaren yılın ilk terini akıtacak.

ENDUROCULARI ZORLU BİR PARKUR BEKLİYOR
Sezonun açılış yarışı yorucu, uzun ve heyecanlı bir parkurdan oluşuyor. Şehir merkezine 4 km. uzaklıktaki Kızılağaç köyünde bulunan Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda hazırlanan test etapları yarışçıları bir hayli zorlayacak. Yer yer sert toprak zemine sahip olan parkur, Bodrum’un eşsiz manzarasına hakim bir alanda bulunuyor. Bodrum Arena Motosiklet Parkuru, fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkartılarak, doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan extreme ve enduro test etapları ile oluşturuldu. Hazırlanan test etaplarına ulaşımın rahat olması, yarışın farklı noktalardan kolaylıkla izlenebilmesine olanak sağlayacak. Parkurun seyirci etabı ise 150 dönümlük geniş bir alanda hazırlanan test alanı motor sporları tutkunlarının heyecanı daha yakından hmelerini sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.