NGK

Enduro Şampiyonası'nın Yeni Durağı: Kemer

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 09.06.2016 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3812+ kez okundu.
 

Enduro Şampiyonası'nın Yeni Durağı: Kemer

Türkiye Enduro Şampiyonası'nda 3. Ayak yarışı 11-12 Haziran tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek.

Coğrafi yapısı ile motor sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak dikkat çeken Kemer, Türkiye Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışına 11-12 Haziran tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Ovacık Köyü’nde düzenlenecek şampiyona 11 Haziran Cumartesi günü saat 13:15’te Sıralama yarışı ile başlayacak. 12 Haziran Pazar günü saat 10:00’da başlayan yarışlar (27,5 km-1 tur), saat 18:00’daki ödül töreni ile tamamlanacak.   Kemer yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 120’nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Ovacık Yaylasında hazırlanan ekstrem parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar.   Kemer Enduro Motosiklet tarafından düzenlenecek olan Şampiyona için bu yıl Ovacık Yaylası seçildi ve izleyiciler için Ekstrem etabı oluşturuldu. Kemer Ovacık Yaylası yarış parkurunda atlama rampaları, kaya geçişleri ve dik çıkışlar yer alırken, sporcular için yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkatleri çekiyor. İzleyenlere kolayca ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı da yaşatacak.   E1,E2,E3, EB, EC, Gençler, Veteran ve Kadınlar sınıflarında yarışçılar, enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacaklar.
Türkiye Enduro Şampiyonası'nda 3. Ayak yarışı 11-12 Haziran tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek.

Coğrafi yapısı ile motor sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak dikkat çeken Kemer, Türkiye Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışına 11-12 Haziran tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Ovacık Köyü’nde düzenlenecek şampiyona 11 Haziran Cumartesi günü saat 13:15’te Sıralama yarışı ile başlayacak. 12 Haziran Pazar günü saat 10:00’da başlayan yarışlar (27,5 km-1 tur), saat 18:00’daki ödül töreni ile tamamlanacak.

 

Kemer yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 120’nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Ovacık Yaylasında hazırlanan ekstrem parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar.

 

Kemer Enduro Motosiklet tarafından düzenlenecek olan Şampiyona için bu yıl Ovacık Yaylası seçildi ve izleyiciler için Ekstrem etabı oluşturuldu. Kemer Ovacık Yaylası yarış parkurunda atlama rampaları, kaya geçişleri ve dik çıkışlar yer alırken, sporcular için yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkatleri çekiyor. İzleyenlere kolayca ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı da yaşatacak.

 

E1,E2,E3, EB, EC, Gençler, Veteran ve Kadınlar sınıflarında yarışçılar, enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.