NGK

E-Mon Web Sitesi Açıldı.

Moto-Haber 09.06.2015 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2945+ kez okundu.
 

E-Mon Web Sitesi Açıldı.

Türkiye’nin motosiklet satış lideri Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA) çatısı altında faaliyete başlayan çevreci, enerji tasarruflu ve gürültü kirliliğine yol açmayan elektrikli scooter markası E-Mon’un, www.e-mon.com.trweb adresi açıldı.

Kullanıcılarının yakıt ve bakım maliyetlerini neredeyse ortadan kaldıran, yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan teknolojik, kaliteli ve ekonomik ürünler sunan Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. E-Mon markasının elektrikli modellerini www.e-mon.com.tr adresinde kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni açılan web sitesi Ana Sayfasında; E-Monhakkında,modeller, bayi&servis, müşteri hizmetleri ve iletişim gibi zengin içerikli menülere ulaşmanız mümkündür. İçerisinde çevreci ve çevreye duyarlı modellerimizi bulunduran E-Mon markası hakkında detaylı bilgi almak için E-Mon hakkında bölümünü ziyaret edebilirsiniz. İhtiyacınız olan E-mon’u belirlemek ve zevkinize uygun modeli seçmek için Modeller menüsünü kullanabilirsiniz. Bu kullanışlı ve pratik E-Monlar’ınbayi ve servislerine ait bilgileriBayi&Servis bölümünde paylaşılmaktadır. Öneri, talep ve istekleriniz için, konusunda uzman müşteri hizmetleri bölümüne ulaşabilmek, Uğur Motorlu Araçlar ile iletişime geçebilmek için Müşteri Hizmetleri sekmesini kullanabilirsiniz. UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş) her daim arttırarak devam ettiği kalitesini ve üstün başarı anlayışını daha çevreci daha dinamik ürünleri ile size hayatın her alanında yardımcı, çevreci ürünler sunarakwww.e-mon.com.tr adresine sizleri bekliyor. Ayrıntılı bilgi için; www.e-mon.com.tr
Türkiye’nin motosiklet satış lideri Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA) çatısı altında faaliyete başlayan çevreci, enerji tasarruflu ve gürültü kirliliğine yol açmayan elektrikli scooter markası E-Mon’un, www.e-mon.com.trweb adresi açıldı.

Kullanıcılarının yakıt ve bakım maliyetlerini neredeyse ortadan kaldıran, yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan teknolojik, kaliteli ve ekonomik ürünler sunan Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. E-Mon markasının elektrikli modellerini www.e-mon.com.tr adresinde kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Yeni açılan web sitesi Ana Sayfasında; E-Monhakkında,modeller, bayi&servis, müşteri hizmetleri ve iletişim gibi zengin içerikli menülere ulaşmanız mümkündür.

İçerisinde çevreci ve çevreye duyarlı modellerimizi bulunduran E-Mon markası hakkında detaylı bilgi almak için E-Mon hakkında bölümünü ziyaret edebilirsiniz. İhtiyacınız olan E-mon’u belirlemek ve zevkinize uygun modeli seçmek için Modeller menüsünü kullanabilirsiniz. Bu kullanışlı ve pratik E-Monlar’ınbayi ve servislerine ait bilgileriBayi&Servis bölümünde paylaşılmaktadır. Öneri, talep ve istekleriniz için, konusunda uzman müşteri hizmetleri bölümüne ulaşabilmek, Uğur Motorlu Araçlar ile iletişime geçebilmek için Müşteri Hizmetleri sekmesini kullanabilirsiniz.

UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş) her daim arttırarak devam ettiği kalitesini ve üstün başarı anlayışını daha çevreci daha dinamik ürünleri ile size hayatın her alanında yardımcı, çevreci ürünler sunarakwww.e-mon.com.tr adresine sizleri bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için; www.e-mon.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.