NGK

Deniz ve Can Öncü Kardeşler Katar'da İyi İş Çıkardı

Moto-Haber 27.03.2017 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3288+ kez okundu.
 

Deniz ve Can Öncü Kardeşler Katar'da İyi İş Çıkardı

Asya Yetenek Kupası (Asia Talent Cup) Katar yarışında milli sporcularımız Can Öncü ve Deniz Öncü yarışı 4. ve 5. sırada bitirmesine rağmen, Deniz Öncü kupada 61 puanla liderliğini sürdürdü.

Idemitsu Asya Yetenek Kupası Katar’ın Losail Pisti’nde 23-26 Mart tarihleri arasında yapıldı. Genç milli sporcularımız Deniz Öncü ve ikizi Can Öncü Losail pistinde (5,380 km) harika bir yarış çıkarttı. Şampiyona lideri Deniz Öncü son sıradan başladığı yarışta liderliğe kadar yükseldi. Son tura kadar başarılı bir performans sergileyen sporcularımız 14. turda rakiplerine geçilirken, Deniz Öncü mücadeleyi beşinci, ikizi Can Öncü'de dördüncü sırada tamamladı.  MotoGP ile birlikte yapılan Asya Yetenek Kupası Katar yarışının cumartesi günkü ilk ayağı olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.  Idemitsu Asya Yetenek Kupası’nda 14 yaşındaki Deniz Öncü 61 puanla lider durumda bulunurken, ikizi Can Öncü 35 puanla beşinci sırada yer alıyor.  ASYA YETENEK KUPASI GENEL KLASMAN  1. DENİZ ÖNCÜ (TÜRKİYE) 61 PUAN  2. Ryusei Yamanka (JAPONYA) 56  3. Yuki Kunii (JAPONYA) 44  4. Haruki Noguchi (JAPONYA) 42  5. CAN ÖNCÜ (TÜRKİYE) 35 
Asya Yetenek Kupası (Asia Talent Cup) Katar yarışında milli sporcularımız Can Öncü ve Deniz Öncü yarışı 4. ve 5. sırada bitirmesine rağmen, Deniz Öncü kupada 61 puanla liderliğini sürdürdü.

Idemitsu Asya Yetenek Kupası Katar’ın Losail Pisti’nde 23-26 Mart tarihleri arasında yapıldı. Genç milli sporcularımız Deniz Öncü ve ikizi Can Öncü Losail pistinde (5,380 km) harika bir yarış çıkarttı. Şampiyona lideri Deniz Öncü son sıradan başladığı yarışta liderliğe kadar yükseldi. Son tura kadar başarılı bir performans sergileyen sporcularımız 14. turda rakiplerine geçilirken, Deniz Öncü mücadeleyi beşinci, ikizi Can Öncü'de dördüncü sırada tamamladı. 

MotoGP ile birlikte yapılan Asya Yetenek Kupası Katar yarışının cumartesi günkü ilk ayağı olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 

Idemitsu Asya Yetenek Kupası’nda 14 yaşındaki Deniz Öncü 61 puanla lider durumda bulunurken, ikizi Can Öncü 35 puanla beşinci sırada yer alıyor. 

ASYA YETENEK KUPASI GENEL KLASMAN 
1. DENİZ ÖNCÜ (TÜRKİYE) 61 PUAN 
2. Ryusei Yamanka (JAPONYA) 56 
3. Yuki Kunii (JAPONYA) 44 
4. Haruki Noguchi (JAPONYA) 42 
5. CAN ÖNCÜ (TÜRKİYE) 35 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.