NGK

Dakar 2015 Türkiye ekibi belli oldu!

Moto-Haber 17.11.2014 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2314+ kez okundu.
 

Dakar 2015 Türkiye ekibi belli oldu!

Dakar 2015

2015 Ocak ayında Arjantin de yapılacak olan Dakar rallisinde ülkemizi temsil edecek ekibimiz belli oldu. Geçtiğimiz yıldan deneyimleri olan pilotlarımızın Ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine hiç şüphemiz yoktur. 4 Ocak 2015 tarihinde Arjantin’in başkenti Buenos Aires den start alacak Dakar Rally'de ülkemizi temsil edecek olan Spormoto Dakar Turkish Team: Koray Özkaplan, Sakir Şenkalayci,Serkan Özdemir,Selçuk Bektaş. Dünyanın en zorlu ve en prestijli rallisi olan Dakar Ralli de ülkemizi temsil edecek Spormoto Dakar Turkish Team desteğinizi bekliyor.
Dakar 2015

2015 Ocak ayında Arjantin de yapılacak olan Dakar rallisinde ülkemizi temsil edecek ekibimiz belli oldu. Geçtiğimiz yıldan deneyimleri olan pilotlarımızın Ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine hiç şüphemiz yoktur.

4 Ocak 2015 tarihinde Arjantin’in başkenti Buenos Aires den start alacak Dakar Rally'de ülkemizi temsil edecek olan Spormoto Dakar Turkish Team: Koray Özkaplan, Sakir Şenkalayci,Serkan Özdemir,Selçuk Bektaş.

Dünyanın en zorlu ve en prestijli rallisi olan Dakar Ralli de ülkemizi temsil edecek Spormoto Dakar Turkish Team desteğinizi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.