NGK

ANES MOTOR, MOTOSİKLET SEVERLERİ CUNDA'DA BULUŞTURUYOR!

Festivaller 01.06.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4082+ kez okundu.
 

ANES MOTOR, MOTOSİKLET SEVERLERİ CUNDA'DA BULUŞTURUYOR!

Türkiye motosiklet sektörünün öncülerinden Anes Motor, motosiklet tutkunlarını Cunda'da yapılacak olan 7.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivalinde buluşturuyor.

4-7 ağustosta düzenlenen 7. Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivalinin ana sponsoru olan Anes Motor, renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Dünya çapından yoğun bir katılım beklenen festival kapsamında çevre gezileri, konserler, yarışmalar ve beach partiler düzenlenecek.    Dünya markaları Anes Motor'da Anes Motor, 2008 yılından beri Türkiye motosiklet sektöründe hizmet veriyor. Honda bayiliğinin yanı sıra, 4 şubeden oluşan perakende motosiklet aksesuarı mağaza zincirine ve Türkiye çapında 114 adet toptan bayi satış ağına sahip.  Türkiye'deki motosiklet tutkunlarını 19 dünya markası ile buluşturuyor. www.anesmotorshop.com
Türkiye motosiklet sektörünün öncülerinden Anes Motor, motosiklet tutkunlarını Cunda'da yapılacak olan 7.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivalinde buluşturuyor.

4-7 ağustosta düzenlenen 7. Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivalinin ana sponsoru olan Anes Motor, renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Dünya çapından yoğun bir katılım beklenen festival kapsamında çevre gezileri, konserler, yarışmalar ve beach partiler düzenlenecek. 

 

Dünya markaları Anes Motor'da

Anes Motor, 2008 yılından beri Türkiye motosiklet sektöründe hizmet veriyor. Honda bayiliğinin yanı sıra, 4 şubeden oluşan perakende motosiklet aksesuarı mağaza zincirine ve Türkiye çapında 114 adet toptan bayi satış ağına sahip. 

Türkiye'deki motosiklet tutkunlarını 19 dünya markası ile buluşturuyor. www.anesmotorshop.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.