Rutec

Kolombiya'da kupa boyunca motosiklet yasak!

Moto-Haber 29.06.2014 - 19:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3166+ kez okundu.
 

Kolombiya'da kupa boyunca motosiklet yasak!

Maçlar sırasında alkol satışının yanı sıra motosiklet kullanmak da yasaklandı.

Dünya Kupası C Grubu'nda üç maçını da kazanan Kolombiya'nın galibiyet kutlamalarında ölümler yaşanınca ülkede sert tedbirler alındı. Maçlar sırasında alkol satışının yanı sıra motosiklet kullanmak da yasaklandı. Kolombiya'nın Yunanistan'ı 3-0 yendiği maç sonrası kutlamalarda dokuz kişi ölünce birçok kentte Dünya Kupası sırasında adeta sıkı yönetim ilan edildi. Başkent Bogota'da maçlar sırasında alkol satışı kesinlikle yasak. Venezuela sınırındaki Cucuta kentinde de yanında evebeyni olmayan çocukların maç günü sokaklarda tek başına gezmeleri yasaklandı. 60 bin motosikletin olduğu kentte maç sonrası motosiklet kullanmak, konvoy yapmak da yasaklar arasında. Cartagena, Cali ve Pereira kentlerinde de motosiklet yasak. Bu yasaklamaların ardından Fildişi Sahili maçı sonrası dört, Japonya maçı sonrası sadece bir ölüm oldu. Sarı-Lacivertliler'in ikinci turda Uruguay karşısında olası bir galibiyeti sonrası hiç kayıp olmaması hedefleniyor.
Maçlar sırasında alkol satışının yanı sıra motosiklet kullanmak da yasaklandı.

Dünya Kupası C Grubu'nda üç maçını da kazanan Kolombiya'nın galibiyet kutlamalarında ölümler yaşanınca ülkede sert tedbirler alındı. Maçlar sırasında alkol satışının yanı sıra motosiklet kullanmak da yasaklandı.

Kolombiya'nın Yunanistan'ı 3-0 yendiği maç sonrası kutlamalarda dokuz kişi ölünce birçok kentte Dünya Kupası sırasında adeta sıkı yönetim ilan edildi. Başkent Bogota'da maçlar sırasında alkol satışı kesinlikle yasak. Venezuela sınırındaki Cucuta kentinde de yanında evebeyni olmayan çocukların maç günü sokaklarda tek başına gezmeleri yasaklandı. 60 bin motosikletin olduğu kentte maç sonrası motosiklet kullanmak, konvoy yapmak da yasaklar arasında. Cartagena, Cali ve Pereira kentlerinde de motosiklet yasak.

Bu yasaklamaların ardından Fildişi Sahili maçı sonrası dört, Japonya maçı sonrası sadece bir ölüm oldu. Sarı-Lacivertliler'in ikinci turda Uruguay karşısında olası bir galibiyeti sonrası hiç kayıp olmaması hedefleniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.