NGK

Ninja ZX-10R World Champion Edition

Moto-Haber 17.03.2014 - 00:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3609+ kez okundu.
 

Ninja ZX-10R World Champion Edition

Geçtiğimiz yılın WSBK şampiyonu Kawasaki, bu zaferini, yeşil Ninja'sını şampiyonluğa taşıyan isim olan Tom Sykes'ın imzasını taşıyan Ninja ZX-10R World Champion Edition ile kutluyor.

İlk çıktığında 200 beygirin üzerindeki gücü ve elektronik sürüş yardımcılarıyla superbike kategorisindeki diğer rakiplerini kağıt üzerine açıkca domine eden Kawasaki Ninja ZX-10R, 2013 WSBK yarış sezonunda elde ettiği birincilikle potansiyelini gerçek anlamda kullanabilen bir şampiyon olduğunu göstermiş oldu. Tom Sykes ile yakaladığı bu başarının ardından Kawasaki şampiyonluğunun anısına pist savaşçısı Ninja'nın “World Champion Edition” adıyla yeni ve yalnızca 25 adet olmak üzere sınırlı sayıda bir versiyonunu çıkartıyor.   World Champion Edition Ninja'nın üzerinde 2013 Kawasaki Racing Team yapıştırmaları, Leo Vince Evo 2 egzoz sistemi, depo koruyucusu ve çok özel olarak depo üzerinde motosikleti galibiyete taşıyan İngiliz yarışçı Tom Sykes'ın imzası bulunuyor. Aynı zamanda bu 25 aracın her birinin üzerinde kaçıncı motosiklet olduklarını gösteren küçük bir plaka da buluyor.   Tom Sykes, Kawasaki'nin bu projesinin ardından: “Geçen yıl bir hayalim gerçekleşti, ayrıca Kawasaki'nin yarış geçmişinde yer almak harika. Şimdi bu özel seri motosikletleri yarattık, yalnızca 25 şanslı kişi Ninja tarihinden bir parça olan bu motosikletlere sahip olabilecek.” dedi.   Kawasaki ise: “2013 yılı Tom Sykes'ın Kawasaki Ninja ZX-10R ile şampiyonluğa ulaştığı bir sene oldu. Sezon boyunca elde edilen 9 birincilik ve 8 pol pozisyonu ile Tom ve Kawasaki Racing Team kesinlikle kutlanması ve hatırlanması gereken bir başarıya imza attılar. Bu başarıyı duyurmak için Kawasaki Motors UK ve Tom Sykes, Ninja ZX-10R World Champion Editon'ı 25 adetle sınırlı olacak şekilde yarattı.”   Kawasaki, Ninja ZX-10R' World Edition'ın fiyatını standart modelden 550£ daha fazla olarak 12,749£ şeklinde belirledi.   Kaynak : Motoron
Geçtiğimiz yılın WSBK şampiyonu Kawasaki, bu zaferini, yeşil Ninja'sını şampiyonluğa taşıyan isim olan Tom Sykes'ın imzasını taşıyan Ninja ZX-10R World Champion Edition ile kutluyor.

İlk çıktığında 200 beygirin üzerindeki gücü ve elektronik sürüş yardımcılarıyla superbike kategorisindeki diğer rakiplerini kağıt üzerine açıkca domine eden Kawasaki Ninja ZX-10R, 2013 WSBK yarış sezonunda elde ettiği birincilikle potansiyelini gerçek anlamda kullanabilen bir şampiyon olduğunu göstermiş oldu. Tom Sykes ile yakaladığı bu başarının ardından Kawasaki şampiyonluğunun anısına pist savaşçısı Ninja'nın “World Champion Edition” adıyla yeni ve yalnızca 25 adet olmak üzere sınırlı sayıda bir versiyonunu çıkartıyor.

 

World Champion Edition Ninja'nın üzerinde 2013 Kawasaki Racing Team yapıştırmaları, Leo Vince Evo 2 egzoz sistemi, depo koruyucusu ve çok özel olarak depo üzerinde motosikleti galibiyete taşıyan İngiliz yarışçı Tom Sykes'ın imzası bulunuyor. Aynı zamanda bu 25 aracın her birinin üzerinde kaçıncı motosiklet olduklarını gösteren küçük bir plaka da buluyor.

 

Tom Sykes, Kawasaki'nin bu projesinin ardından: “Geçen yıl bir hayalim gerçekleşti, ayrıca Kawasaki'nin yarış geçmişinde yer almak harika. Şimdi bu özel seri motosikletleri yarattık, yalnızca 25 şanslı kişi Ninja tarihinden bir parça olan bu motosikletlere sahip olabilecek.” dedi.

 

Kawasaki ise: “2013 yılı Tom Sykes'ın Kawasaki Ninja ZX-10R ile şampiyonluğa ulaştığı bir sene oldu. Sezon boyunca elde edilen 9 birincilik ve 8 pol pozisyonu ile Tom ve Kawasaki Racing Team kesinlikle kutlanması ve hatırlanması gereken bir başarıya imza attılar. Bu başarıyı duyurmak için Kawasaki Motors UK ve Tom Sykes, Ninja ZX-10R World Champion Editon'ı 25 adetle sınırlı olacak şekilde yarattı.”

 

Kawasaki, Ninja ZX-10R' World Edition'ın fiyatını standart modelden 550£ daha fazla olarak 12,749£ şeklinde belirledi.

 

Kaynak : Motoron

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.