Rutec

2018 MotoGP sezon öncesi test programı açıklandı

Moto-GP 25.09.2017 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3814+ kez okundu.
 

2018 MotoGP sezon öncesi test programı açıklandı

MotoGP, 2018 sezon öncesi testleri içni Sepang, Buriram ve Losail'i seçtiğini resmen doğrulamış oldu. Motorsport.com'un daha önce durduğu üzere, Tayland'daki Buriram pisti, geçen yıl sezon öncesi testine ev sahipliği yapan Philip Island'ı yerini alacak. 2015'ten bu yana Dünya Superbike Şmapiyonası'na ev sahipliği yapan Buriram, 2018'de ilk kez MotoGP yaırşlarına ev sahipliği yapacak. Malezya'nın Sepang pisti 28-30 Ocak tarihleri arasındaki teste ev sahipliği yaparken, Buriram'daki ikinci test 16-18 Şubat'ta yapılacak. Sezonun üçüncü ve son testi Katar'ın Losail pistinde yapılacak. Sezonun ilk yarışına da ev sahipliği yapacak Losail pistindeki test 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. MotoGP yönetimi ayrıca, sezon içi testlerinin Barcelona, Jerez ve Brno'da yapılacağını doğruladı.

MotoGP, 2018 sezon öncesi testleri içni Sepang, Buriram ve Losail'i seçtiğini resmen doğrulamış oldu.

Motorsport.com'un daha önce durduğu üzere, Tayland'daki Buriram pisti, geçen yıl sezon öncesi testine ev sahipliği yapan Philip Island'ı yerini alacak.

2015'ten bu yana Dünya Superbike Şmapiyonası'na ev sahipliği yapan Buriram, 2018'de ilk kez MotoGP yaırşlarına ev sahipliği yapacak.

Malezya'nın Sepang pisti 28-30 Ocak tarihleri arasındaki teste ev sahipliği yaparken, Buriram'daki ikinci test 16-18 Şubat'ta yapılacak.

Sezonun üçüncü ve son testi Katar'ın Losail pistinde yapılacak. Sezonun ilk yarışına da ev sahipliği yapacak Losail pistindeki test 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MotoGP yönetimi ayrıca, sezon içi testlerinin Barcelona, Jerez ve Brno'da yapılacağını doğruladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.