NGK

Lorenzo, Ducati ile ilk galibiyetine yakın olduğunu düşünüyor.

Moto-GP 27.09.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3175+ kez okundu.
 

Lorenzo, Ducati ile ilk galibiyetine yakın olduğunu düşünüyor.

Jorge Lorenzo, son yarış Aragon'da 3. olarak podyuma çıkmasının ardından Ducati ile ilk galibiyetine çok yakın olduğunu düşünüyor. Lorenzo, Yamaha döneminde 44 yarış kazanırken bu sene Ducati'ye geçmesinin ardından henüz hiç kazanamadı ve sadece 2 kez podyuma çıkabildi. Lorenzo "Jerez'deki ilk podyumumdan ziyade bu podyumu tercih ederim. Önemli olan galibiyete yaklaşıyor olmamız." "Diğer taraftan, yarışı uzun süre lider götürüp, galibiyete bu kadar yakın olup Marc'ın bu kadar yakın kazanması biraz üzücü." "Ancak önemli olan, özellikle kendi açımdan gelişiyor olmamız. Motosikleti daha iyi biliyorum, nasıl maksimumu çıkarabileceğimi daha iyi biliyorum. Özellikle yarışta daha iyiyim." "Ve takım yarışları daha kolay geçirmemi sağlayan bazı detaylar veriyor. Çok hızlı gelişiyoruz." "Bu iyi bir şey. İyi bir podyum aldık ve galibiyet kesinlikle çok yakın." dedi. Motegi için iyi dilekler İspanyol sürücü, Ducati ile ilk galibiyetin sıradaki yarış Motegi'de gelebileceğini düşünüyor. Lorenzo, Yamaha ile 2009, 2013 ve 2014'te kazanmıştı. Lorenzo "Aragon motosikletimiz için ideal değildi. Aragon'da çok rekabetçi oldukları tek sene 2010'du ancak geçen sene Ducati için en iyi yarış değildi." "Ancak Motegi daha uygun olabilir ve sırada o yarış var. Bu açıdan çok umutluyum." "Favori pistlerimden birisi. Çok fazla sert fren noktası ve çok fazla hızlanma noktası var. Orada tekrar galibiyet mücadelesi verebiliriz." dedi.

Jorge Lorenzo, son yarış Aragon'da 3. olarak podyuma çıkmasının ardından Ducati ile ilk galibiyetine çok yakın olduğunu düşünüyor.

Lorenzo, Yamaha döneminde 44 yarış kazanırken bu sene Ducati'ye geçmesinin ardından henüz hiç kazanamadı ve sadece 2 kez podyuma çıkabildi.

Lorenzo "Jerez'deki ilk podyumumdan ziyade bu podyumu tercih ederim. Önemli olan galibiyete yaklaşıyor olmamız."

"Diğer taraftan, yarışı uzun süre lider götürüp, galibiyete bu kadar yakın olup Marc'ın bu kadar yakın kazanması biraz üzücü."

"Ancak önemli olan, özellikle kendi açımdan gelişiyor olmamız. Motosikleti daha iyi biliyorum, nasıl maksimumu çıkarabileceğimi daha iyi biliyorum. Özellikle yarışta daha iyiyim."

"Ve takım yarışları daha kolay geçirmemi sağlayan bazı detaylar veriyor. Çok hızlı gelişiyoruz."

Marquez overtakes Jorge Lorenzo, Ducati Team

"Bu iyi bir şey. İyi bir podyum aldık ve galibiyet kesinlikle çok yakın." dedi.

Motegi için iyi dilekler

İspanyol sürücü, Ducati ile ilk galibiyetin sıradaki yarış Motegi'de gelebileceğini düşünüyor. Lorenzo, Yamaha ile 2009, 2013 ve 2014'te kazanmıştı.

Lorenzo "Aragon motosikletimiz için ideal değildi. Aragon'da çok rekabetçi oldukları tek sene 2010'du ancak geçen sene Ducati için en iyi yarış değildi."

"Ancak Motegi daha uygun olabilir ve sırada o yarış var. Bu açıdan çok umutluyum."

"Favori pistlerimden birisi. Çok fazla sert fren noktası ve çok fazla hızlanma noktası var. Orada tekrar galibiyet mücadelesi verebiliriz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.