Rutec

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 2016 Hazırlık Çalışmaları Sürüyor

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2015 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2326+ kez okundu.
 

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 2016 Hazırlık Çalışmaları Sürüyor

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) 2016 yarış sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor.

TMF Yönetim Kurulu, Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübümüzün Türkiye Pist Şampiyonası’nı organize etme talebini değerlendirerek karara bağladı. TMF Yönetim Kurulu, 21 Kasım Cumartesi günü almış olduğu kararla Türkiye Pist Şampiyonası'nı Avrupa'nın farklı pistlerinde profesyonel olarak düzenleme yetkisini Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübümüze verdi. TMF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Yavuz Taşkıran ile Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübü Koordinatörü Özdem Veli Erdem, 2016 yarış sezonu ve antrenman programı için yurt dışındaki pist yöneticileriyle 03 Aralık 2015 tarihinden itibaren bir araya gelecek. Yurt içi ve yurt dışında birçok profesyonel eğitim ve antrenman organizasyonu gerçekleştiren Özdem Veli Erdem ve Kulüp Başkanı Prof. Dr. Taşkıran; Macaristan, Hırvatistan, Slovakya, Yunanistan ve Avusturya’da bulunan pistlerde son incelemeyi yapıp, 2016 Pist Şampiyonası’nın programını ve antrenman günlerini netleştirecek. TMF KUPASI İZMİR’DE YAPILACAKYurt dışında yapılacak Pist Şampiyonası’na katılma imkanı bulunmayan, kendini geliştirmek isteyen ve yeni başlayan sporcular için İzmir’de TMF Kupası düzenlenecek. KURALLAR YENİDEN DÜZENLENİYOR2016 yılı Türkiye Pist Şampiyonası öncesi Kurallar Kitabı yeniden düzenleniyor. Pist Şampiyonası’nda mücadele eden sporcuların katkı sağladığı 2016 Kurallar Kitabı yeni sezon öncesi açıklanarak, bütün yarışçıların bilgisine sunulacak. Öte yandan yurt dışındaki pistlerde düzenlenecek yarışlarda uzman eğitmenlerin gözetiminden geçip, sertifika alan mekanikerler görev yapacak. Yarışlarda mekanikeri olmayan sporculara ayrıca federasyon tarafından verilen sertifikaya sahip mekanikerler ücretsiz hizmet verecek. Yurt dışında yapılacak yarışlarda ayrıca TMF yetkilisi 2 doktor görevlendirilecek. Bir doktor pistte sabit bulunurken, diğer doktor ihtiyaç halinde sporculara hastanede refakat edecek. Ayrıca şampiyonaya katılan sporcular, federasyon tarafından her türlü kaza ve yaralanmaya karşı tedavi masraflarını kapsayacak şekilde sigortalanacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) 2016 yarış sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor.

TMF Yönetim Kurulu, Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübümüzün Türkiye Pist Şampiyonası’nı organize etme talebini değerlendirerek karara bağladı. 

TMF Yönetim Kurulu, 21 Kasım Cumartesi günü almış olduğu kararla Türkiye Pist Şampiyonası'nı Avrupa'nın farklı pistlerinde profesyonel olarak düzenleme yetkisini Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübümüze verdi. 

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. M. Yavuz Taşkıran ile Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübü Koordinatörü Özdem Veli Erdem, 2016 yarış sezonu ve antrenman programı için yurt dışındaki pist yöneticileriyle 03 Aralık 2015 tarihinden itibaren bir araya gelecek. 

Yurt içi ve yurt dışında birçok profesyonel eğitim ve antrenman organizasyonu gerçekleştiren Özdem Veli Erdem ve Kulüp Başkanı Prof. Dr. Taşkıran; Macaristan, Hırvatistan, Slovakya, Yunanistan ve Avusturya’da bulunan pistlerde son incelemeyi yapıp, 2016 Pist Şampiyonası’nın programını ve antrenman günlerini netleştirecek. 

TMF KUPASI İZMİR’DE YAPILACAK
Yurt dışında yapılacak Pist Şampiyonası’na katılma imkanı bulunmayan, kendini geliştirmek isteyen ve yeni başlayan sporcular için İzmir’de TMF Kupası düzenlenecek. 

KURALLAR YENİDEN DÜZENLENİYOR
2016 yılı Türkiye Pist Şampiyonası öncesi Kurallar Kitabı yeniden düzenleniyor. Pist Şampiyonası’nda mücadele eden sporcuların katkı sağladığı 2016 Kurallar Kitabı yeni sezon öncesi açıklanarak, bütün yarışçıların bilgisine sunulacak. 

Öte yandan yurt dışındaki pistlerde düzenlenecek yarışlarda uzman eğitmenlerin gözetiminden geçip, sertifika alan mekanikerler görev yapacak. Yarışlarda mekanikeri olmayan sporculara ayrıca federasyon tarafından verilen sertifikaya sahip mekanikerler ücretsiz hizmet verecek. 

Yurt dışında yapılacak yarışlarda ayrıca TMF yetkilisi 2 doktor görevlendirilecek. Bir doktor pistte sabit bulunurken, diğer doktor ihtiyaç halinde sporculara hastanede refakat edecek. 

Ayrıca şampiyonaya katılan sporcular, federasyon tarafından her türlü kaza ve yaralanmaya karşı tedavi masraflarını kapsayacak şekilde sigortalanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.