Rutec

2018 SİLİVRİ MOTOSİKLET FESTİVALİ

Festivaller 13.08.2018 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 5160+ kez okundu.
 

2018 SİLİVRİ MOTOSİKLET FESTİVALİ

6 – 7 – 8 – 9 Eylül 2018 tarihlerinde Silivri Motosiklet Kulübü Derneği olarak 2. Motosiklet Festivalimizi düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz . Festivalimiz Silivri sahili kordon boyunda aynı zamanda halkada açık merkezi konumda denize sıfır yaklaşık 60 dönümlük bir alanda gerçekleştirelecektir. Festivalden çok , mini fuar tadında olmasını hedeflediğimiz etkinliğimiz sadece motosiklet camiamızı değil merkezi noktada gerçekleştireleceğinden dolayı halkımızı da kapsayacaktır. Festivalimizin her bir günü ayrı tema üzerine planlanmıştır

  6 Eylül Perşembe 1.gün : KAMP ATEŞİ GÜNÜ Bu günde festivalimize konaklamalı gelecek misafirlerimiz için geleneksel büyük kamp ateşimiz yakılacak yerel genç sanatçılarımızca kamp ateşi başında müzik dinletileri yapacaktır. 7 Eylül Cuma 2.gün : MOTOSİKLETLERİ FARK EDİYORUM GÜNÜ Bu günde tüm gün boyunca etkinlik alanımızda konusunda uzman kişilerce söyleşiler yapılacak halkımızın bilinçlenmesi için tanıtıcı ve bilgilendirici broşürler dağıtılacaktır. Aynı günün akşamında çeşitli sanatçılarımızca konserler verilecek halk dansları ekiplerimiz sahne alacaktır. 8 Eylül Cumartesi : KADIN MOTORCULARA SAYGI GÜNÜ Bu günde Ülkemizin en önde gelen kadın motosikletçileri misafirimiz olarak söyleşiler yapacak aynı zamanda yaşamda olması gerektiği gibi trafikte de kadına saygı duyulması gerektiği anlatılıp kadınların motosiklet kullanıcısı olmasına teşvikler yapılacak.Akşamın da ise yine Ülkemizin en tanınmış guruplarından 50. sanat yılını kutlamakta olan MOĞOLLAR gurubu sahne alacaktır. MOĞOLLAR gurubunun yanı sıra çeşitli süpriz sanatçılar ve halk dansları ekipleri sahne alacaktır. 9 Eylül Pazar : USTALARA SAYGI GÜNÜ Bu günde bir ömrü motosiklet üzerinde geçirmiş olan yaşlılarımız büyüklerimiz ve duayenlerimiz misafirimiz olarak söyleşiler yapacak ve kendilerini onurlandırılacaktır bu etkinlğimizin bitimiyle festivalimiz sona erecek en son  misafirimiz gidene dek tüm kulübümüz alanda olacaktır.   DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ Festivalimizin 3. gününden itibaren kulüpler arası veya katılımcılar arası çeşitli eğlenceli yarışmalar düzenlenecektir.Bununla ilgili ,şişme langırt, şişme tırmanma duvarı, şişme survivor parkuru ,trambolin yer alacak çeşitli değişik ödüllü yarışmalar yapılacaktır. Festival alanı içinde yer alan kumsalımızda beach volley ve plaj futbolu alanlarımızda ödüllü maçlar düzenlenecek, yine Belediyemiz ve STK lar ve diğer derneklerin katılımları ile çeşitli sergi ve yöresel etkinlikler düzenlenecek ve ikramlarda bulunulacaktır. Festivalimiz boyunca sahil kordon boyunda bulunan tüm cafe ve  restoranlarda misafirimiz motosiklet kullanıcılarına indirimler ve ikramlar yapılacaktır.Çadır alanları motosiklet park alanları belirlenmiş olup her kulübümüz için özel çadır alanları ayrılacaktır. Ve en önemlisi festivalimizin giriş ücreti sembolik bir rakam 5 TL olarak belirlenmiş olup ,  bu giriş ücretinin tamamı tüm katılımcıların ve yetkililerin huzurunda bu yıl LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA bağışlanacaktır . Festivalimize sponsor olmanız durumunda , sponsor olduğunuz tarihten itibaren , web sitemiz ve tüm sosyal medya mecralarımızda firmanızın tanıtımı yapılmaya başlanacak , her türlü sosyal medya gönderiniz  , sosyal medya hesaplarımız ve üyelerimiz tarafından yayılacaktır. Festivalimizde gerek sahne sponsorluğunda gerekse stand alanları sponsorluğunda olmanızdan mutluluk duyacağımızı belirtir ekte sahne ve stand alanları ile ilgili detaylı sponsorluk fiyatlarımızı sunuyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.  
6 – 7 – 8 – 9 Eylül 2018 tarihlerinde Silivri Motosiklet Kulübü Derneği olarak 2. Motosiklet Festivalimizi düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz . Festivalimiz Silivri sahili kordon boyunda aynı zamanda halkada açık merkezi konumda denize sıfır yaklaşık 60 dönümlük bir alanda gerçekleştirelecektir. Festivalden çok , mini fuar tadında olmasını hedeflediğimiz etkinliğimiz sadece motosiklet camiamızı değil merkezi noktada gerçekleştireleceğinden dolayı halkımızı da kapsayacaktır. Festivalimizin her bir günü ayrı tema üzerine planlanmıştır

 

6 Eylül Perşembe 1.gün : KAMP ATEŞİ GÜNÜ

Bu günde festivalimize konaklamalı gelecek misafirlerimiz için geleneksel büyük kamp ateşimiz yakılacak yerel genç sanatçılarımızca kamp ateşi başında müzik dinletileri yapacaktır.

7 Eylül Cuma 2.gün : MOTOSİKLETLERİ FARK EDİYORUM GÜNÜ

Bu günde tüm gün boyunca etkinlik alanımızda konusunda uzman kişilerce söyleşiler yapılacak halkımızın bilinçlenmesi için tanıtıcı ve bilgilendirici broşürler dağıtılacaktır. Aynı günün akşamında çeşitli sanatçılarımızca konserler verilecek halk dansları ekiplerimiz sahne alacaktır.

8 Eylül Cumartesi : KADIN MOTORCULARA SAYGI GÜNÜ

Bu günde Ülkemizin en önde gelen kadın motosikletçileri misafirimiz olarak söyleşiler yapacak aynı zamanda yaşamda olması gerektiği gibi trafikte de kadına saygı duyulması gerektiği anlatılıp kadınların motosiklet kullanıcısı olmasına teşvikler yapılacak.Akşamın da ise yine Ülkemizin en tanınmış guruplarından 50. sanat yılını kutlamakta olan MOĞOLLAR gurubu sahne alacaktır. MOĞOLLAR gurubunun yanı sıra çeşitli süpriz sanatçılar ve halk dansları ekipleri sahne alacaktır.

9 Eylül Pazar : USTALARA SAYGI GÜNÜ

Bu günde bir ömrü motosiklet üzerinde geçirmiş olan yaşlılarımız büyüklerimiz ve duayenlerimiz misafirimiz olarak söyleşiler yapacak ve kendilerini onurlandırılacaktır bu etkinlğimizin bitimiyle festivalimiz sona erecek en son  misafirimiz gidene dek tüm kulübümüz alanda olacaktır.

 

DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ

Festivalimizin 3. gününden itibaren kulüpler arası veya katılımcılar arası çeşitli eğlenceli yarışmalar düzenlenecektir.Bununla ilgili ,şişme langırt, şişme tırmanma duvarı, şişme survivor parkuru ,trambolin yer alacak çeşitli değişik ödüllü yarışmalar yapılacaktır.

Festival alanı içinde yer alan kumsalımızda beach volley ve plaj futbolu alanlarımızda ödüllü maçlar düzenlenecek, yine Belediyemiz ve STK lar ve diğer derneklerin katılımları ile çeşitli sergi ve yöresel etkinlikler düzenlenecek ve ikramlarda bulunulacaktır.

Festivalimiz boyunca sahil kordon boyunda bulunan tüm cafe ve  restoranlarda misafirimiz motosiklet kullanıcılarına indirimler ve ikramlar yapılacaktır.Çadır alanları motosiklet park alanları belirlenmiş olup her kulübümüz için özel çadır alanları ayrılacaktır.

Ve en önemlisi festivalimizin giriş ücreti sembolik bir rakam 5 TL olarak belirlenmiş olup ,  bu giriş ücretinin tamamı tüm katılımcıların ve yetkililerin huzurunda bu yıl LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA bağışlanacaktır .

Festivalimize sponsor olmanız durumunda , sponsor olduğunuz tarihten itibaren , web sitemiz ve tüm sosyal medya mecralarımızda firmanızın tanıtımı yapılmaya başlanacak , her türlü sosyal medya gönderiniz  , sosyal medya hesaplarımız ve üyelerimiz tarafından yayılacaktır.

Festivalimizde gerek sahne sponsorluğunda gerekse stand alanları sponsorluğunda olmanızdan mutluluk duyacağımızı belirtir ekte sahne ve stand alanları ile ilgili detaylı sponsorluk fiyatlarımızı sunuyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.