Rutec

Rossi: Her yerim ağrıyor.

Moto-GP 16.10.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2271+ kez okundu.
 

Rossi: Her yerim ağrıyor.

Yamaha sürücüsü Valentino Rossi, yarışın başlarında yaptığı kazanın ardından "her yerinin ağrıdığını" söyledi. Yamaha sürücüsü zorlu şartlar altında koşulan yarışın başında 9. sıraya yükselmişti. Ancak 6. turun 7. virajında İtalyan sürücü, düştü ve yarış dışı kaldı. Rossi dün koşulan 4. antrenmanda da düşmüştü. Geçen ay antrenmanlar esnasında sağ bacağını kıran tecrübeli sürücü, dün gerçekleşen kazadan yara almadan kurtulduğu için şanslı olduğunu söylemişti. İtalyan sürücü, yarıştaki kazanın antrenmandakinden kötü olduğunu ve tüm vücudunda ağrıların bulunduğunu söyledi. Kaza hakkında Rossi, "Bu sefer büyük bir kazaydı. Dün de öyleydi ama bugünkü daha fazlaydı." "[Aleix] Espargaro'nun arkasındaydım ve vazgeçmemeye çalışıyordum çünkü mevcut hızımı koruyabilirdim. Ancak sol virajlarda yol tutuşu neredeyse sıfırdı. Sanki buzda kayıyormuş gibiydim." "Çok hızlıydı. Durumu fark ettiğimde hâlâ daha uçuyordum. Bacağım iyi olduğu için çok şanslıyım. Her yerim ağrıyor ancak çok fazla değil." "Hafta sonu boyunca çok zorlandık, şartlar çok zordu. Çünkü özellikle arka tarafta hiç yol tutuşu yoktu. Bunun neden olduğunu anlamamız gerekiyor." dedi. Marquez-Dovizioso düellosu "spor için harika" Rossi'nin yarışa erken veda etmesi, kendisine yarış galibiyeti için verilen harika mücadeleyi izleme şansı tanıdı. Yamaha sürücüsü ikili arasındaki savaşın son yarış Valencia'ya kadar sürebileceğini söyledi. "Harika bir savaştı. İki tarafın çok güçlü olması ve ciddi şekilde mücadele etmeleri spor için de çok güzeldi." "Harika bir yarıştı. Dovizioso için mükemmel bir zaferdi ve bu şekilde savaşırsa şampiyonluğu son yarış Valencia'ya kadar taşıyabilir." "Aragon'da Marquez, Dovizioso'dan hızlıydı ancak bu sefer Dovizioso kazanarak 5. zaferine ulaştı. Şimdi Dovizioso'nun Marquez'le olan puan farkı 11. Çok da fazla bir puan farkı değil."

Yamaha sürücüsü Valentino Rossi, yarışın başlarında yaptığı kazanın ardından "her yerinin ağrıdığını" söyledi.

Yamaha sürücüsü zorlu şartlar altında koşulan yarışın başında 9. sıraya yükselmişti. Ancak 6. turun 7. virajında İtalyan sürücü, düştü ve yarış dışı kaldı.

Rossi dün koşulan 4. antrenmanda da düşmüştü. Geçen ay antrenmanlar esnasında sağ bacağını kıran tecrübeli sürücü, dün gerçekleşen kazadan yara almadan kurtulduğu için şanslı olduğunu söylemişti.

İtalyan sürücü, yarıştaki kazanın antrenmandakinden kötü olduğunu ve tüm vücudunda ağrıların bulunduğunu söyledi.

Kaza hakkında Rossi, "Bu sefer büyük bir kazaydı. Dün de öyleydi ama bugünkü daha fazlaydı."

"[Aleix] Espargaro'nun arkasındaydım ve vazgeçmemeye çalışıyordum çünkü mevcut hızımı koruyabilirdim. Ancak sol virajlarda yol tutuşu neredeyse sıfırdı. Sanki buzda kayıyormuş gibiydim."

"Çok hızlıydı. Durumu fark ettiğimde hâlâ daha uçuyordum. Bacağım iyi olduğu için çok şanslıyım. Her yerim ağrıyor ancak çok fazla değil."

"Hafta sonu boyunca çok zorlandık, şartlar çok zordu. Çünkü özellikle arka tarafta hiç yol tutuşu yoktu. Bunun neden olduğunu anlamamız gerekiyor." dedi.

Marquez-Dovizioso düellosu "spor için harika"

Rossi'nin yarışa erken veda etmesi, kendisine yarış galibiyeti için verilen harika mücadeleyi izleme şansı tanıdı.

Yamaha sürücüsü ikili arasındaki savaşın son yarış Valencia'ya kadar sürebileceğini söyledi.

"Harika bir savaştı. İki tarafın çok güçlü olması ve ciddi şekilde mücadele etmeleri spor için de çok güzeldi."

"Harika bir yarıştı. Dovizioso için mükemmel bir zaferdi ve bu şekilde savaşırsa şampiyonluğu son yarış Valencia'ya kadar taşıyabilir."

"Aragon'da Marquez, Dovizioso'dan hızlıydı ancak bu sefer Dovizioso kazanarak 5. zaferine ulaştı. Şimdi Dovizioso'nun Marquez'le olan puan farkı 11. Çok da fazla bir puan farkı değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.