NGK

THY'den son dakika ABD uçuşları açıklaması!

Yerel Haberler 09.10.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2744+ kez okundu.
 

THY'den son dakika ABD uçuşları açıklaması!

ABD ve Türkiye arasında vize başvuruları karşılıklı olarak askıya alınırken henüz vize almamış ancak bilet satın almış yolcular için merak edilen soruya Türk Hava Yolları (THY) tarafından açıklama geldi. THY, hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadelerinin yapılabileceğini açıkladı. Rezervasyon değişiklikleri de ücretsiz yapılacak. THY'nin bu açıklaması hem Türkiye Cumhuriyeti hem de ABD pasaportlu yolcular için geçerli. THY'nin açıklaması şu şekilde oldu: "Bu değişiklik İstanbul aktarmalı yolcularımızı etkilememektedir. İstanbul aktarmalı yolcularımız haricindeki, Türkiye ABD ve ABD-Türkiye arası seyahat edecek, 9 Ekim 2017 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 9 Ekim 2017 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasındaki Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı T.C. pasaportlu ABD varışlı, ABD pasaportlu Türkiye varışlı tüm yolcularımızın, 31 Ekim 2017 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla rezervasyon değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecektir. Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecektir. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecektir. T.C. PASAPORTLU YOLCULAR İÇİN; 1) Rezervasyon değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek. 2) İade talepleri: a) Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecek. b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecek. 3) Bilet süresinin uzatılması: Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Ekim 2017 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecek. 4) İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacak. ABD PASAPORTLU YOLCULAR İÇİN; 1) Rezervasyon ve güzergâh değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek. 2) İade talepleri: a) Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecek. b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecek. 3) Bilet süresinin uzatılması: Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Ekim 2017 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecek. 4) İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacak."

 ve Türkiye arasında  başvuruları karşılıklı olarak askıya alınırken henüz vize almamış ancak bilet satın almış yolcular için merak edilen soruya Türk Hava Yolları () tarafından açıklama geldi.

, hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadelerinin yapılabileceğini açıkladı. Rezervasyon değişiklikleri de ücretsiz yapılacak.

THY'nin bu açıklaması hem Türkiye Cumhuriyeti hem de  pasaportlu yolcular için geçerli.

THY'nin açıklaması şu şekilde oldu:

"Bu değişiklik İstanbul aktarmalı yolcularımızı etkilememektedir. İstanbul aktarmalı yolcularımız haricindeki, Türkiye ABD ve ABD-Türkiye arası seyahat edecek, 9 Ekim 2017 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 9 Ekim 2017 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasındaki Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı T.C. pasaportlu ABD varışlı, ABD pasaportlu Türkiye varışlı tüm yolcularımızın, 31 Ekim 2017 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla rezervasyon değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecektir. Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecektir. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecektir.

T.C. PASAPORTLU YOLCULAR İÇİN;

1) Rezervasyon değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

2) İade talepleri:
a) Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecek.
b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecek.

3) Bilet süresinin uzatılması:
Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Ekim 2017 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecek.

4) İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacak.

ABD PASAPORTLU YOLCULAR İÇİN;

1) Rezervasyon ve güzergâh değişiklikleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

2) İade talepleri:
a) Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılabilecek.
b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait ücret iadesi yapılabilecek.

3) Bilet süresinin uzatılması:

Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Ekim 2017 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecek.

4) İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.