Rutec

"Lorenzo 2018'de şampiyonluk için yarışacak.

Moto-GP 07.10.2017 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2780+ kez okundu.
 

"Lorenzo 2018'de şampiyonluk için yarışacak.

Dorna CEO'su Carmelo Ezpeleta'ya göre Jorge Lorenzo, Ducati'deki ilerlemesine devam ederek 2018 sezonunda MotoGP şampiyonluğunu kovalayacak. 9 yıllık Yamaha macerasından sonra Ducati'ye geçen ve yeni motosiklete adapte olmakta zorlanan İspanyol sürücü, sezona pek iyi başlayamamıştı. Ducati'nin çalışmaları ve Lorenzo'nun da adapte olma süreciyle birlikte son yarışlarda şampiyon sürücünün ön grupta mücadele ettiğini görmeye başladık. Jerez ve Aragon'da gelen üçüncülüklerle birlikte şu anda şampiyonada yedinci sırada bulunan başarılı sürücü, Aragon'da iki Repsol Honda'ya geçilmeden önce 15 tur boyunca yarışa liderlik etmişti.   Ezpeleta'ya göre Lorenzo'nun maksimum potansiyelini gösterebilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var ve bunu aşarak önümüzdeki sene şampiyonluğu kovalayabilecek. "Önümüzdeki sene Lorenzo'nun şampiyonluk için savaşabileceğine inanıyorum." "Ducati kampında herkesin Lorenzo'yu mutlu etmeye çalıştığı ortada. Lorenzo da gelişiyor ve bazı yarışlarda liderlik konumunda yer almaya başladı." "Elbette Ducati'yi ve lastikleri anlaması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğu çok açık ama Lorenzo şu anda adım adım ilerliyor."  

Dorna CEO'su Carmelo Ezpeleta'ya göre Jorge Lorenzo, Ducati'deki ilerlemesine devam ederek 2018 sezonunda MotoGP şampiyonluğunu kovalayacak.

9 yıllık Yamaha macerasından sonra Ducati'ye geçen ve yeni motosiklete adapte olmakta zorlanan İspanyol sürücü, sezona pek iyi başlayamamıştı.

Ducati'nin çalışmaları ve Lorenzo'nun da adapte olma süreciyle birlikte son yarışlarda şampiyon sürücünün ön grupta mücadele ettiğini görmeye başladık.

Jerez ve Aragon'da gelen üçüncülüklerle birlikte şu anda şampiyonada yedinci sırada bulunan başarılı sürücü, Aragon'da iki Repsol Honda'ya geçilmeden önce 15 tur boyunca yarışa liderlik etmişti.

Jorge Lorenzo, Ducati TeamJorge Lorenzo, Ducati Team

Podium: third place Jorge Lorenzo, Ducati TeamJorge Lorenzo, Ducati Team

 

Ezpeleta'ya göre Lorenzo'nun maksimum potansiyelini gösterebilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var ve bunu aşarak önümüzdeki sene şampiyonluğu kovalayabilecek.

"Önümüzdeki sene Lorenzo'nun şampiyonluk için savaşabileceğine inanıyorum."

"Ducati kampında herkesin Lorenzo'yu mutlu etmeye çalıştığı ortada. Lorenzo da gelişiyor ve bazı yarışlarda liderlik konumunda yer almaya başladı."

"Elbette Ducati'yi ve lastikleri anlaması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğu çok açık ama Lorenzo şu anda adım adım ilerliyor."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.