NGK

Vinales: Rossi'nin yaptığı şey inanılmazdı.

Moto-GP 24.09.2017 - 20:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2838+ kez okundu.
 

Vinales: Rossi'nin yaptığı şey inanılmazdı.

Yamaha sürücüsü Maverick Vinales, kuru zeminde takımın harika bir iş çıkardığını vurgularken takım arkadaşının inanılmaz bir performans gösterdiğini ve bunun takım için çok olumlu olduğunu söyledi. Zaman zaman Yamaha'nın yağmurdaki performasını arttırması gerektiğini söyleyen Vinales, kuru zemin şartlarını Marc Marquez'in düşüşüyle birleştirince pole pozisyonunun sahibi oldu. İspanyol sürücü sıralama turlarının sabaha nazaran daha zor koşullarda gerçekleşmesine rağmen takımın performasını övdü. Seanstan sonra verdiği demeçte Vinales, "Koşullar, sabahla karşılaştırıldığında biraz daha zorluydu. Ancak yine de takım harika bir iş çıkardı, bu yüzden gerçekten mutluyum." "Sıralama turlarında her zaman daha iyi ve daha istikrarlı olduk. Motosikletin performasını yarıştan önce de bu şekilde tutmayı umuyoruz. Misano testinden bu yana daha iyiye gidiyoruz." dedi. Islak zemin şartlarında Yamaha'nın daha iyi performans göstermesini isteyen Vinales, bu fikrinden vazgeçmiş değil. "Kuru zemin şartların motosikletin iyi bir potansiyele sahip olduğunu biliyorduk ama yağmurda daha istikrarlı bir performans göstermemiz için motosikletin iyileştirilmesi gerektiğini aklımızda tutmalıyız." Henüz 23 gün önce bacağındaki kırık nedeniyle ameliyat olan ve Misano'daki yarışı kaçıran Valentino Rossi hakkında da konuşan Vinales, takım arkadaşına övgü dolu sözlerde bulundu. "Dürüst olmak gerekirse, bugün Valentino'nun yaptığı şey inanılmazdı. Söylenebilecek başka hiçbir kelime yok." "O, daima harika sonuçlar alıyor ve Valentino'nun burada hızlı olması takım için de çok olumlu. Çünkü bu sayede motosiklette daha çok şeyler görebilir ve bu verileri yarış için kıyaslayabiliriz."

Yamaha sürücüsü Maverick Vinales, kuru zeminde takımın harika bir iş çıkardığını vurgularken takım arkadaşının inanılmaz bir performans gösterdiğini ve bunun takım için çok olumlu olduğunu söyledi.

Zaman zaman Yamaha'nın yağmurdaki performasını arttırması gerektiğini söyleyen Vinales, kuru zemin şartlarını Marc Marquez'in düşüşüyle birleştirince pole pozisyonunun sahibi oldu.

İspanyol sürücü sıralama turlarının sabaha nazaran daha zor koşullarda gerçekleşmesine rağmen takımın performasını övdü.

Seanstan sonra verdiği demeçte Vinales, "Koşullar, sabahla karşılaştırıldığında biraz daha zorluydu. Ancak yine de takım harika bir iş çıkardı, bu yüzden gerçekten mutluyum."

"Sıralama turlarında her zaman daha iyi ve daha istikrarlı olduk. Motosikletin performasını yarıştan önce de bu şekilde tutmayı umuyoruz. Misano testinden bu yana daha iyiye gidiyoruz." dedi.

Islak zemin şartlarında Yamaha'nın daha iyi performans göstermesini isteyen Vinales, bu fikrinden vazgeçmiş değil.

"Kuru zemin şartların motosikletin iyi bir potansiyele sahip olduğunu biliyorduk ama yağmurda daha istikrarlı bir performans göstermemiz için motosikletin iyileştirilmesi gerektiğini aklımızda tutmalıyız."

Henüz 23 gün önce bacağındaki kırık nedeniyle ameliyat olan ve Misano'daki yarışı kaçıran Valentino Rossi hakkında da konuşan Vinales, takım arkadaşına övgü dolu sözlerde bulundu.

"Dürüst olmak gerekirse, bugün Valentino'nun yaptığı şey inanılmazdı. Söylenebilecek başka hiçbir kelime yok."

"O, daima harika sonuçlar alıyor ve Valentino'nun burada hızlı olması takım için de çok olumlu. Çünkü bu sayede motosiklette daha çok şeyler görebilir ve bu verileri yarış için kıyaslayabiliriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.