NGK

Monteiro, test kazası sonrası hastaneye kaldırıldı

Moto-GP 08.09.2017 - 22:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2220+ kez okundu.
 

Monteiro, test kazası sonrası hastaneye kaldırıldı

Dünya Binek Otomobil Şampiyonası (WTCC) lideri Tiago Monteiro, Barcelona'da test esnasında geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Honda WTCC takımından yapılan açıklamada, kazanın İspanya GP'nin gerçekleştirildiği pistin ilk virajında çarşamba günü gerçekleştiği duyuruldu. Açıklamada "Tiago  araçtan çıkarıldı ve pistin tıbbi merkezinde yapılan ilk kontrolün ardından, tamamen bilinci yerinde ve herhangi bir kırığı olmadan yerel bir hastaneye kaldırıldı. Orada gözetim altında tutuluyor." "Cuma günü MR çekildi ve herhangi bir yaralanma olmadığı belirlendi. Ancak yine de önlem olarak hafta sonu  hastanede kalması önerildi."  "Pazartesi günü durumu yeniden kontrol edilecek ve sonrasında Portekiz'de bir tesise transfer edilmesi konusu görüşülecek." sözlerine yer verildi. Honda, Monteior'nun WTCC'nin 14-15 Ekim'de gerçekleştirilecek Çin GP öncesinde Monteiro'nun tamamen iyileşmesini bekliyor. Monteiro şu anda Thed Bjork'un 12 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Dünya Binek Otomobil Şampiyonası (WTCC) lideri Tiago Monteiro, Barcelona'da test esnasında geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı.

Honda WTCC takımından yapılan açıklamada, kazanın İspanya GP'nin gerçekleştirildiği pistin ilk virajında çarşamba günü gerçekleştiği duyuruldu.

Açıklamada "Tiago  araçtan çıkarıldı ve pistin tıbbi merkezinde yapılan ilk kontrolün ardından, tamamen bilinci yerinde ve herhangi bir kırığı olmadan yerel bir hastaneye kaldırıldı. Orada gözetim altında tutuluyor."

"Cuma günü MR çekildi ve herhangi bir yaralanma olmadığı belirlendi. Ancak yine de önlem olarak hafta sonu  hastanede kalması önerildi." 

"Pazartesi günü durumu yeniden kontrol edilecek ve sonrasında Portekiz'de bir tesise transfer edilmesi konusu görüşülecek." sözlerine yer verildi.

Honda, Monteior'nun WTCC'nin 14-15 Ekim'de gerçekleştirilecek Çin GP öncesinde Monteiro'nun tamamen iyileşmesini bekliyor.

Monteiro şu anda Thed Bjork'un 12 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.