NGK

5 Yil Garanti Ticari Satişlari Patlatti

Moto-Haber 24.02.2017 - 07:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4212+ kez okundu.
 

5 Yil Garanti Ticari Satişlari Patlatti

Hero Türkiye 2016 yılı Ocak ayında tüm modellerinde 5 yıl 50.000 km garanti uygulamasını başlatmıştı. Uygulamanın başladığı dönemden bu yana ticari satışlar ilk defa % 50 nin üzerine çıkarak toplam satışın yarısını geçti. Kurye, paket servis, hizmet aracı, mobil dağıtım, güvenlik ve yerel kamu kuruluşları tarafından tercih edilen ticari Hero'lar az yakıt ve uzun ömrü ile öne çıkıyor. Ticari satışların % 50 nin üzerine çıkması ile yeni yıldaki satış ve pazarlama planlarında değişiklikler yapan Hero ürünleri hem satıyor hem de kiralıyor.

Hero Türkiye yöneticisi Barış Yılmaz 2016 yılında Türkiye'nin olumsuz ekonomik şartlarına rağmen 2016 hedeflerinde kayıp yaşamadıklarını, ticari satışların yüzleri güldürdüğünü ifade etti. Barış Yılmaz; 2016 yılında ticari satışlar toplam satışın yarısını geçti. En büyük nedenlerinden biri de 5 yıl garanti. Çünkü ticari kullanıcı uzun vadede güven ve sağlamlık arıyor. 5 yıl garanti uygulaması küçük hacimli ve ortalaması 5.000 TL lik bir üründe kolay değil. Kurumsal olarak bu güveni vermiş olmak, şirket ve kurumlara toplu hizmet  vermek için son derece titiz davranıyoruz. Barış YILMAZ- Hero Türkiye Yöneticisi HERO MOTOSİKLET KİRALAMA                                     Hero Türkiye distribütörü Soysal Group bünyesinde faaliyet gösteren Hero Filo, motosiklette hesaplı kiralama faaliyetlerine hızla devam ediyor.2016 yılı sonu itibariyle 2000 adete ulaşan araç parkını 2017 sonu itibariyle 3.000 araca çıkarmayı hedefliyor. Aylık 400 TL'den başlayan fiyatlarla tüm firmalar motosiklet kiralayabiliyor. Kiralama yapan firmaların yakıt hariç motosikletin tüm vergi, eğitim, bakım, yol yardım, ikame araç, muayene, yedek parça ihtiyaçları yerinde karşılanıyor. Böylece işletme sahipleri filosu için hiçbir takip yapmadığı gibi sürpriz hiçbir harcama ile karşılaşmadan ve 2. El değer kaybı endişesi duymadan sorunsuz bir şekilde dağıtım yapabiliyor. HERO MOTOR KİMDİR ? Toplam 4 milyar dolarlık cirosu ile yıllık üretim hacmi bakımından dünyanın en büyük iki tekerlekli üreticisi olan Hindistan merkezli Hero MotoCorp 2020 yılına kadar 50 farklı dünya pazarına ulaşmayı hedefliyor. 4 adedi Hindistan'da olmak üzere dünya genelinde 10 adet üretim tesisi bulunan Hero 12.000 kişilik istihdam ile yıllık 7 milyon üretim yapıyor. 1983 yılında Japon Honda ile ortak üretime başlayan HERO, 2011 yılına kadar Hero Honda ve Honda modellerini üretip dünyaya satmasının ardından, 2011’de Japon ortağından ayrılma kararı aldı. Üç büyük üretim tesisine sahip Hero, bine yakın mühendis ve Ar-ge teknikeri ile 11.000 kişi istihdam ediyor. Hindistan’daki pazar payı yüzde 50 olan  Hero’nun  bazı modelleri 1 litre yakıt ile 75 kilometre yol gidebiliyor.  
Hero Türkiye 2016 yılı Ocak ayında tüm modellerinde 5 yıl 50.000 km garanti uygulamasını başlatmıştı. Uygulamanın başladığı dönemden bu yana ticari satışlar ilk defa % 50 nin üzerine çıkarak toplam satışın yarısını geçti. Kurye, paket servis, hizmet aracı, mobil dağıtım, güvenlik ve yerel kamu kuruluşları tarafından tercih edilen ticari Hero'lar az yakıt ve uzun ömrü ile öne çıkıyor. Ticari satışların % 50 nin üzerine çıkması ile yeni yıldaki satış ve pazarlama planlarında değişiklikler yapan Hero ürünleri hem satıyor hem de kiralıyor.

Hero Türkiye yöneticisi Barış Yılmaz 2016 yılında Türkiye'nin olumsuz ekonomik şartlarına rağmen 2016 hedeflerinde kayıp yaşamadıklarını, ticari satışların yüzleri güldürdüğünü ifade etti. Barış Yılmaz; 2016 yılında ticari satışlar toplam satışın yarısını geçti. En büyük nedenlerinden biri de 5 yıl garanti. Çünkü ticari kullanıcı uzun vadede güven ve sağlamlık arıyor. 5 yıl garanti uygulaması küçük hacimli ve ortalaması 5.000 TL lik bir üründe kolay değil. Kurumsal olarak bu güveni vermiş olmak, şirket ve kurumlara toplu hizmet  vermek için son derece titiz davranıyoruz.

Barış YILMAZ- Hero Türkiye Yöneticisi

HERO MOTOSİKLET KİRALAMA                                    

Hero Türkiye distribütörü Soysal Group bünyesinde faaliyet gösteren Hero Filo, motosiklette hesaplı kiralama faaliyetlerine hızla devam ediyor.2016 yılı sonu itibariyle 2000 adete ulaşan araç parkını 2017 sonu itibariyle 3.000 araca çıkarmayı hedefliyor. Aylık 400 TL'den başlayan fiyatlarla tüm firmalar motosiklet kiralayabiliyor. Kiralama yapan firmaların yakıt hariç motosikletin tüm vergi, eğitim, bakım, yol yardım, ikame araç, muayene, yedek parça ihtiyaçları yerinde karşılanıyor. Böylece işletme sahipleri filosu için hiçbir takip yapmadığı gibi sürpriz hiçbir harcama ile karşılaşmadan ve 2. El değer kaybı endişesi duymadan sorunsuz bir şekilde dağıtım yapabiliyor.

HERO MOTOR KİMDİR ?

Toplam 4 milyar dolarlık cirosu ile yıllık üretim hacmi bakımından dünyanın en büyük iki tekerlekli üreticisi olan Hindistan merkezli Hero MotoCorp 2020 yılına kadar 50 farklı dünya pazarına ulaşmayı hedefliyor. 4 adedi Hindistan'da olmak üzere dünya genelinde 10 adet üretim tesisi bulunan Hero 12.000 kişilik istihdam ile yıllık 7 milyon üretim yapıyor.

1983 yılında Japon Honda ile ortak üretime başlayan HERO, 2011 yılına kadar Hero Honda ve Honda modellerini üretip dünyaya satmasının ardından, 2011’de Japon ortağından ayrılma kararı aldı. Üç büyük üretim tesisine sahip Hero, bine yakın mühendis ve Ar-ge teknikeri ile 11.000 kişi istihdam ediyor. Hindistan’daki pazar payı yüzde 50 olan  Hero’nun  bazı modelleri 1 litre yakıt ile 75 kilometre yol gidebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.