Rutec

2016 Motosiklet Sezonunu Birlikte Kapatalım !!!

Etkinlikler 28.09.2016 - 04:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2395+ kez okundu.
 

2016 Motosiklet Sezonunu Birlikte Kapatalım !!!

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ile Bergama Belediyesi işbirliğiyle Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcasında 70ler 80ler 90lar konsepti hazırlanan muhteşem bir festival sizleri bekliyor.

Bergama Kleopatra Güzellik ılıcasında çadır konaklamalı olarak gerçekleşecek festivalde birbirinden özel muhteşem konserler, dj performanslar, dünya mirası Bergama da çevre gezileri, stunt showlar, eğlenceli yarışmalar ile unutulmayacak bu festivali kaçırmayın. Retrobüs, Dj Berna Öztürk, İstanbul Band ve Dj Sırkı Erkek motosiklet tutkunları için geliyor. Extrem showları ile fark yaratan Umut Dolbun da stund showunu bizler için sergileyecek. Bergama da gezilecek çok yer var müze Kartınızı yanınıza almayı unutmayınız !!! Festivalin yapılacağı tesis içerisinde piknik masaları, restaurant, tenis kortları, kapalı spor salonu, yeterli sayıda sabit wcler ve duş imkanları vardır. Katılımcıların mangal yakabilmesi için özel alanlar mevcuttur. Tesis restaurantı katılımcılar için uygun fiyatlı açık büfe kahvaltı ve yemek çıkartacaktır. İçecek satışları MARKET fiyatı ile tesis içerisinde yapılacaktır. Detaylı festival programı çok yakında açıklanacaktır. Festival girişi bu yıl 3.lige çıkan Bergama BelediyeSpor a katkımız olması amacı ile 5 TL olacaktır. Ve giriş biletlerini ilgili kulüp yetkilileri kesecektir. Tesisin tüm imkanları katılımcıların ücretsiz kullanımına açıktır.
MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ile Bergama Belediyesi işbirliğiyle Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcasında 70ler 80ler 90lar konsepti hazırlanan muhteşem bir festival sizleri bekliyor.

Bergama Kleopatra Güzellik ılıcasında çadır konaklamalı olarak gerçekleşecek festivalde birbirinden özel muhteşem konserler, dj performanslar, dünya mirası Bergama da çevre gezileri, stunt showlar, eğlenceli yarışmalar ile unutulmayacak bu festivali kaçırmayın. Retrobüs, Dj Berna Öztürk, İstanbul Band ve Dj Sırkı Erkek motosiklet tutkunları için geliyor. Extrem showları ile fark yaratan Umut Dolbun da stund showunu bizler için sergileyecek. Bergama da gezilecek çok yer var müze Kartınızı yanınıza almayı unutmayınız !!!

Festivalin yapılacağı tesis içerisinde piknik masaları, restaurant, tenis kortları, kapalı spor salonu, yeterli sayıda sabit wcler ve duş imkanları vardır. Katılımcıların mangal yakabilmesi için özel alanlar mevcuttur. Tesis restaurantı katılımcılar için uygun fiyatlı açık büfe kahvaltı ve yemek çıkartacaktır. İçecek satışları MARKET fiyatı ile tesis içerisinde yapılacaktır.

Detaylı festival programı çok yakında açıklanacaktır.

Festival girişi bu yıl 3.lige çıkan Bergama BelediyeSpor a katkımız olması amacı ile 5 TL olacaktır. Ve giriş biletlerini ilgili kulüp yetkilileri kesecektir. Tesisin tüm imkanları katılımcıların ücretsiz kullanımına açıktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.