NGK

Özgür ruhların rekoru

Moto-Haber 22.08.2016 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2786+ kez okundu.
 

Özgür ruhların rekoru

Motosiklet tutkunları hatıralarına bir festival daha ekledi… 7.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali yeni dostluklar ve rekorlarla dolu bir keyifli bir anı olarak hafızalara kazındı.

Tatil cenneti Cunda adası, 04-07 Ağustos motosiklet tutkunlarını ağırladı. 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği’nin Anes Motor ana sponsorluğunda organize ettiği festivale olan yoğun ilgi görülmeye değerdi. “Özgürlüğün peşinden gidenlerin’ dostluk, birlik beraberlik mesajı verdiği festival renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce motosiklet tutkununun buluşma noktası Cunda Adası Doğa Hotel Tesisleri’ydi. Heyecanımız günler öncesinden başladı. Çünkü Cunda adası yeni keşiflerin peşinden giden motosiklet kullanıcıları için keyifli bir bölge olacaktı. Ve beklenen gün geldi çattı. Duyulmaya başlayan motosiklet sesleri kulağa ‘özgürlüğün notaları’ gibi geliyordu. Sesler giderek yükseldi. Renkler arttı. Sadece yurtiçi değil sınırlar aşarak Almanya, Yunanistan ve Rusya gibi birçok ülkeden gelen motosikletler Cunda sokaklarında süzülüyorlardı. Mesaj ortaktı: “Birlik, beraberlik ve dostluk”… Eğlenceli yarışmalar, festival çekilişi, çevre gezileri ve birçok sürpriz ile daha da renklenen festivalde Semih Saçaklı, Dj Ceren, Dj Sıtkı, Luxus, Retrobüs ve Tuğba Yurt’un sahne aldığı konserler ile eğlence doruklara çıktı. Sadece eğlence mi? Tabi ki hayır… Bu özel festivali dünyaya duyuracak ve tarihe bir not düşürtecek bir etkinliğe imza atıldı… Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilmek için dünyadaki bir motosiklet festivalinde en kalabalık motosiklet korteji denemesi de yapıldı. Katılım büyüleyiciydi. Belediye Başkanı Rahmi Gençer bile vardı kortejde. Üstelik Belediye Zabıta Amirliği’ne ait motosikletle… Festivalin düzenlemesi ile ilgili yaptıkları çalışmaların yanı sıra Gençer, rekorun bireysel olarak da kırılması için destek verirken katılım rekoru garantiledi. Tam bin 500 motosiklet tutkunu kontağa rekor için bastı. Balıkesir 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar’ın araştırmalarına göre daha önce Arjantin'de 800 motosikletlinin katılımıyla rekor denemesi yapılmış. Türkiye’nin bin 500 motosikletle yaptığı rekor denemesi kolay kolay egale edilemeyecek gibi görünüyor…   Biz AnesMotor ailesi olarak, ilk kez bir motosiklet festivalinde ana sponsor olarak yer aldık. Bu muhteşem organizasyonda kelimelerle ifade edemeyeceğim güzellikte dakikalar geçirdik.   Bize bu gururu ve mutluluğu yaşatan Özgür Candar ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunar, bundan sonraki festivallerde görüşmek üzere hoşçakalın..   BUSE CANKUR
Motosiklet tutkunları hatıralarına bir festival daha ekledi… 7.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali yeni dostluklar ve rekorlarla dolu bir keyifli bir anı olarak hafızalara kazındı.

Tatil cenneti Cunda adası, 04-07 Ağustos motosiklet tutkunlarını ağırladı. 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği’nin Anes Motor ana sponsorluğunda organize ettiği festivale olan yoğun ilgi görülmeye değerdi. “Özgürlüğün peşinden gidenlerin’ dostluk, birlik beraberlik mesajı verdiği festival renkli görüntülere sahne oldu.

Binlerce motosiklet tutkununun buluşma noktası Cunda Adası Doğa Hotel Tesisleri’ydi. Heyecanımız günler öncesinden başladı. Çünkü Cunda adası yeni keşiflerin peşinden giden motosiklet kullanıcıları için keyifli bir bölge olacaktı. Ve beklenen gün geldi çattı.

Duyulmaya başlayan motosiklet sesleri kulağa ‘özgürlüğün notaları’ gibi geliyordu. Sesler giderek yükseldi. Renkler arttı. Sadece yurtiçi değil sınırlar aşarak Almanya, Yunanistan ve Rusya gibi birçok ülkeden gelen motosikletler Cunda sokaklarında süzülüyorlardı. Mesaj ortaktı: “Birlik, beraberlik ve dostluk”…

Eğlenceli yarışmalar, festival çekilişi, çevre gezileri ve birçok sürpriz ile daha da renklenen festivalde Semih SaçaklıDj CerenDj SıtkıLuxusRetrobüs ve Tuğba Yurt’un sahne aldığı konserler ile eğlence doruklara çıktı.

Sadece eğlence mi? Tabi ki hayır… Bu özel festivali dünyaya duyuracak ve tarihe bir not düşürtecek bir etkinliğe imza atıldı… Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilmek için dünyadaki bir motosiklet festivalinde en kalabalık motosiklet korteji denemesi de yapıldı. Katılım büyüleyiciydi. Belediye Başkanı Rahmi Gençer bile vardı kortejde. Üstelik Belediye Zabıta Amirliği’ne ait motosikletle… Festivalin düzenlemesi ile ilgili yaptıkları çalışmaların yanı sıra Gençer, rekorun bireysel olarak da kırılması için destek verirken

katılım rekoru garantiledi. Tam bin 500 motosiklet tutkunu kontağa rekor için bastı. Balıkesir 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar’ın araştırmalarına göre daha önce Arjantin'de 800 motosikletlinin katılımıyla rekor denemesi yapılmış. Türkiye’nin bin 500 motosikletle yaptığı rekor denemesi kolay kolay egale edilemeyecek gibi görünüyor…

 

Biz AnesMotor ailesi olarak, ilk kez bir motosiklet festivalinde ana sponsor olarak yer aldık. Bu muhteşem organizasyonda kelimelerle ifade edemeyeceğim güzellikte dakikalar geçirdik.

 

Bize bu gururu ve mutluluğu yaşatan Özgür Candar ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunar, bundan sonraki festivallerde görüşmek üzere hoşçakalın..

 

BUSE CANKUR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.