NGK

Milli motosikletçi Sofuoğlu: Avrupa'da reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım

Moto-Haber 29.07.2016 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1904+ kez okundu.
 

Milli motosikletçi Sofuoğlu: Avrupa'da reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım

Milli motosikletçi Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi Türkiye'da neler olup bittiğini soruyorlardı. Ben de vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Sakarya'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi ve özellikle takım arkadaşlarım Türkiye'da neler olup bittiğini bana merakla soruyorlardı. Ben de gururla vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun. Asılkahramanlar 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkanlardır." dedi. Sofuoğlu, Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutan vatandaşları platforma çıkardığı motosikletiyle selamladı. Burada vatandaşlara seslenen Sofuoğlu, dünyanın birçok ülkesinde yaşadığını ancak hiçbir zaman Sakarya'dan vazgeçmediğini söyledi. "Sakaryalı olmaktan gurur duyuyorum" Hainlerin darbe girişimi yaptığı gece Sakarya'da olduğunu dile getiren Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızın 'Meydanlara çıkın' çağrısından sonra ben de hemen meydanlara çıktım. Sakarya Valiliğine gittiğimde Sakaryalı hemşehrilerimin orada gözünü kırpmadan canını feda edeceklerini gördüm. Reisicumhur Sakarya'ya geldiğinde 'Sakarya Anadolu'nun saf çocuğu' demişti. İşte Sakarya böyle bir yer. Ben de Sakaryalı olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu. İki gün önce Avrupa'da olduğunu ve sezonun devam ettiğini ifade eden Sofuoğlu, burada testlere katıldığını ifade etti. Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi ve özellikle takım arkadaşlarım Türkiye'da neler olup bittiğini bana merakla soruyorlardı. Ben de gururla vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun. Asıl kahramanlar 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkanlardır." ifadesine yer verdi.
Milli motosikletçi Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi Türkiye'da neler olup bittiğini soruyorlardı. Ben de vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Sakarya'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi ve özellikle takım arkadaşlarım Türkiye'da neler olup bittiğini bana merakla soruyorlardı. Ben de gururla vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun. Asılkahramanlar 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkanlardır." dedi.

Sofuoğlu, Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutan vatandaşları platforma çıkardığı motosikletiyle selamladı. Burada vatandaşlara seslenen Sofuoğlu, dünyanın birçok ülkesinde yaşadığını ancak hiçbir zaman Sakarya'dan vazgeçmediğini söyledi.

"Sakaryalı olmaktan gurur duyuyorum"

Hainlerin darbe girişimi yaptığı gece Sakarya'da olduğunu dile getiren Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızın 'Meydanlara çıkın' çağrısından sonra ben de hemen meydanlara çıktım. Sakarya Valiliğine gittiğimde Sakaryalı hemşehrilerimin orada gözünü kırpmadan canını feda edeceklerini gördüm. Reisicumhur Sakarya'ya geldiğinde 'Sakarya Anadolu'nun saf çocuğu' demişti. İşte Sakarya böyle bir yer. Ben de Sakaryalı olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

İki gün önce Avrupa'da olduğunu ve sezonun devam ettiğini ifade eden Sofuoğlu, burada testlere katıldığını ifade etti. Sofuoğlu, "Avrupa'da birçok kişi ve özellikle takım arkadaşlarım Türkiye'da neler olup bittiğini bana merakla soruyorlardı. Ben de gururla vatanımıza, Reisicumhura nasıl sahip çıktığımızı anlattım. Allah hepinizden razı olsun. Asıl kahramanlar 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkanlardır." ifadesine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.