Rutec

HÜNER MOTOR İLK ŞUBESİNİ İSTANBUL FATİH’TE AÇTI

Moto-Haber 02.06.2016 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2318+ kez okundu.
 

HÜNER MOTOR İLK ŞUBESİNİ İSTANBUL FATİH’TE AÇTI

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip Hüner Motor, Fatih’te motosiklet severlerle buluştu.

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip Hüner Motor sürücü donanımları, aksesuarları, satış, servis ve yedek parça hizmeti ile tüketicisine ulaşacak Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi’ nin   açılışını gerçekleştirdi.  Açılış Hüner Motor  Satış & Pazarlama Müdürü Ümit Budak  tarafından gerçekleştirildi.   İstanbul  Fatih’te açılan Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi, İstanbul’un Avrupa yakasının büyük bir bölümünün motosiklet ihtiyacını destekleyecek konumda yer alıyor. Hüner Motor’un Fatih Şehremeni Şubesi, full line-up (her ürün gamında) hizmeti verecek. Tüm ürün gruplarının yer aldığı mağazada geniş aksesuar koleksiyonu  satışa sunduğu gibi servis ve yedek parça hizmeti ile tüketicisinin karşısına çıkıyor.   Hüner Motor, motosiklet sürücülerinin sürüş güvenliğini, kullanım rahatlığını, sürücülerin beklentilerine ve motosiklete dair tüm ihtiyaçlarını düşünerek, yapmış olduğu yatırımla toptan ve perakende yedek parça ve aksesuar satışlarında en iyi ürün ve en kaliteli hizmeti size sunmaya devam ediyor.    Tüm yeni modelleri stoklar çerçevesinde satışa sunulacağı Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi hem konumu hem  geniş ürün gamı hem de servis hizmeti ile  İstanbul’un Avrupa yakasının  önemli bir ihtiyacını  karşılamış olacak.   Hüner Motor  Satış & Pazarlama Müdürü Ümit Budak   “Hedeflerimizi teker teker yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 1986’dan bu yana vizyonumuz ve misyonumuzdan ödün vermeden belirlediğimiz hedeflere hızla ilerliyoruz. Kaliteli ürünler sunan ve her zevke uygun, müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan Hüner Motor, motosiklet kullanıcılarının beklenti ve taleplerine daha kolay ulaşabilmeleri için şubeleşme sürecine gitmiştir. Hepimize hayırlı olsun”  dedi.
Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip Hüner Motor, Fatih’te motosiklet severlerle buluştu.

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip Hüner Motor sürücü donanımları, aksesuarları, satış, servis ve yedek parça hizmeti ile tüketicisine ulaşacak Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi’ nin   açılışını gerçekleştirdi.  Açılış Hüner Motor  Satış & Pazarlama Müdürü Ümit Budak  tarafından gerçekleştirildi.

 

İstanbul  Fatih’te açılan Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi, İstanbul’un Avrupa yakasının büyük bir bölümünün motosiklet ihtiyacını destekleyecek konumda yer alıyor. Hüner Motor’un Fatih Şehremeni Şubesi, full line-up (her ürün gamında) hizmeti verecek. Tüm ürün gruplarının yer aldığı mağazada geniş aksesuar koleksiyonu  satışa sunduğu gibi servis ve yedek parça hizmeti ile tüketicisinin karşısına çıkıyor.

 

Hüner Motor, motosiklet sürücülerinin sürüş güvenliğini, kullanım rahatlığını, sürücülerin beklentilerine ve motosiklete dair tüm ihtiyaçlarını düşünerek, yapmış olduğu yatırımla toptan ve perakende yedek parça ve aksesuar satışlarında en iyi ürün ve en kaliteli hizmeti size sunmaya devam ediyor.

 

 Tüm yeni modelleri stoklar çerçevesinde satışa sunulacağı Hüner Motor Fatih Şehremeni Şubesi hem konumu hem  geniş ürün gamı hem de servis hizmeti ile  İstanbul’un Avrupa yakasının  önemli bir ihtiyacını  karşılamış olacak.

 

Hüner Motor  Satış & Pazarlama Müdürü Ümit Budak   “Hedeflerimizi teker teker yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 1986’dan bu yana vizyonumuz ve misyonumuzdan ödün vermeden belirlediğimiz hedeflere hızla ilerliyoruz. Kaliteli ürünler sunan ve her zevke uygun, müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan Hüner Motor, motosiklet kullanıcılarının beklenti ve taleplerine daha kolay ulaşabilmeleri için şubeleşme sürecine gitmiştir. Hepimize hayırlı olsun”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.