Rutec

MEVSİM MOTOSİKLET İÇİN HAZIR.. PEKİ MOTOSİKLETİN?

Moto-Haber 02.06.2016 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3473+ kez okundu.
 

MEVSİM MOTOSİKLET İÇİN HAZIR.. PEKİ MOTOSİKLETİN?

MOTOSİKLET TEMİZLİĞİ ve BAKIMI HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI.!

Anes Motor ve birçok bayide satışa sunulan HRC-Oil motorunuzu yaza hazırlıyor! Peki, Motorsiklet bakımı için bir çok konuda kolaylık sağlayan Hrc-Oil ürünleri neler ve bu ürünler ne işe yarıyor?   HRC-OIL HIZLI CİLA ne işe yarar?  Tüm çizikleri yok  ederken, ilk günkü gibi parlaklık sağlar.   HRC-OIL KASK İÇİ TEMİZLEME SPREYİ ne işe yarar? Kaskın iç yüzeyini temizler, kötü kokuları ve bakterileri yok eder. Deriye ve yüze zarar vermez.   GENEL TEMİZLEYİCİ ne işe yarar? Zincir, balata gibi motorun tüm yağlı bölümlerinde temizlik sağlayan HRC OİL  MOTOSİKLET GENEL TEMİZLEME ürününü, yağlı bölüme sıktıktan sonra 1 dakika kadar bekleyin. Farkı göreceksiniz.   HRC-OIL ZİNCİR YAĞLAMA SPREYİ TEFLONLU ne işe yarar?  Zincir yağı'nın içeriğindeki teflon malzemesi sayesinde etrafa sıçramasını önler, zinciriniz her zaman yağlı kalır ve kaydırıcı özelliği ile ses yapmayı ve uzamaya engel olur. Kalıcılığı sayesinde zincir ve dişlileri korur. Bu sayede daha çok yol yapmanızı sağlar.    HRC-Oil LASTİK TAMİR KİTİ YANMAZ ne işe yarar? Lastik değiştirme işini pratik bir şekilde halletmenizi sağlarken,Lastik tamir kiti patlamış lastikleri sökmeden onarır. Lastikteki delikleri hızlı bir şekilde kapatır,sizin en yakın servise ulaşmanızı sağlar.  İSTER TEK , İSTER SET !
MOTOSİKLET TEMİZLİĞİ ve BAKIMI HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI.!

Anes Motor ve birçok bayide satışa sunulan HRC-Oil motorunuzu yaza hazırlıyor!

Peki, Motorsiklet bakımı için bir çok konuda kolaylık sağlayan Hrc-Oil ürünleri neler ve bu ürünler ne işe yarıyor?

 

HRC-OIL HIZLI CİLA ne işe yarar?

 Tüm çizikleri yok  ederken, ilk günkü gibi parlaklık sağlar.

 

HRC-OIL KASK İÇİ TEMİZLEME SPREYİ ne işe yarar?

Kaskın iç yüzeyini temizler, kötü kokuları ve bakterileri yok eder.

Deriye ve yüze zarar vermez.

 

GENEL TEMİZLEYİCİ ne işe yarar?

Zincir, balata gibi motorun tüm yağlı bölümlerinde temizlik sağlayan HRC OİL  MOTOSİKLET GENEL TEMİZLEME ürününü, yağlı bölüme sıktıktan sonra 1 dakika kadar bekleyin.

Farkı göreceksiniz.

 

HRC-OIL ZİNCİR YAĞLAMA SPREYİ TEFLONLU ne işe yarar? 

Zincir yağı'nın içeriğindeki teflon malzemesi sayesinde etrafa sıçramasını önler, zinciriniz her zaman yağlı kalır ve kaydırıcı özelliği ile ses yapmayı ve uzamaya engel olur.

Kalıcılığı sayesinde zincir ve dişlileri korur.

Bu sayede daha çok yol yapmanızı sağlar. 

 

HRC-Oil LASTİK TAMİR KİTİ YANMAZ ne işe yarar?

Lastik değiştirme işini pratik bir şekilde halletmenizi sağlarken,Lastik tamir kiti patlamış lastikleri sökmeden onarır. Lastikteki delikleri hızlı bir şekilde kapatır,sizin en yakın servise ulaşmanızı sağlar.

 İSTER TEK , İSTER SET !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.