Rutec

Kenan Sofuoğlu Imola'da Kazandı!

Yarışlar 01.05.2016 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2593+ kez okundu.
 

Kenan Sofuoğlu Imola'da Kazandı!

Dünya Supersport şampiyonasının Imola ayağında kazanan milli gururumuz Kenan Sofuoğlu oldu.

Kawasaki ZX-6R’ıyla yarışan Kenan yarışa ikinci sıradan başlamıştı. Rakibi Jules Cluzel’in MV Agusta’sını geçtikten sonra liderliğe yükselen Kenan kazanmayı başardı. Jules Cluzel ikinci olurken üçüncülük ise Honda’sıyla PJ Jacobsen’in oldu. Kenan bu zaferi ile Supersport kategorisinde liderliğe yükseldi. Supersport’un bir sonraki durağı Malezya’nın Sepang pisti olacak.
Dünya Supersport şampiyonasının Imola ayağında kazanan milli gururumuz Kenan Sofuoğlu oldu.

Kawasaki ZX-6R’ıyla yarışan Kenan yarışa ikinci sıradan başlamıştı. Rakibi Jules Cluzel’in MV Agusta’sını geçtikten sonra liderliğe yükselen Kenan kazanmayı başardı.

Jules Cluzel ikinci olurken üçüncülük ise Honda’sıyla PJ Jacobsen’in oldu. Kenan bu zaferi ile Supersport kategorisinde liderliğe yükseldi.

Supersport’un bir sonraki durağı Malezya’nın Sepang pisti olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.