NGK

Murat Erşahin Balkan Şampiyonası'nda Birinci Oldu

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2433+ kez okundu.
 

Murat Erşahin Balkan Şampiyonası'nda Birinci Oldu

Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nda sporcumuz Murat Erşahin birinci olurken, takımımız ikinci oldu.

Romanya’da yapılan Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın ilk ayağında sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı. Romanya ve Macaristan şampiyonaları ile birlikte Sebiş’te düzenlenen yarışta sporcularımızdan Murat Erşahin E2 sınıfında birinci oldu. E3 sınıfında yarışan sporcumuz Süleyman Aydın ise 5. sırada yer aldı. Takım manejerliğini Ayazağa Birlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Tuncer’in yaptığı takımımız Romanya’nın ardından ikinci oldu. Soğuk bir havada iki gün yapılan yarışta sporcularımız hergün 171 km.’lik (3 tur) etapta mücadele etti.   Sezonun ilk yarışında birinci olduğu için mutlu olduğunu belirten Murat Erşahin, “Hırvatistan, Macaristan, Romanya, Bulgaristan' ın katıldığı Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nda 2 gün süren yarışı kendi sınıfımda 1. olarak tamamladım. Takım arkadaşım Süleyman Aydın'la ülkemizi takım sıralamasında 2. sıraya yükselttik. Bayrağımızı Balkanlarda dalgalandırdık” dedi.
Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nda sporcumuz Murat Erşahin birinci olurken, takımımız ikinci oldu.

Romanya’da yapılan Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın ilk ayağında sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı. Romanya ve Macaristan şampiyonaları ile birlikte Sebiş’te düzenlenen yarışta sporcularımızdan Murat Erşahin E2 sınıfında birinci oldu. E3 sınıfında yarışan sporcumuz Süleyman Aydın ise 5. sırada yer aldı. Takım manejerliğini Ayazağa Birlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Tuncer’in yaptığı takımımız Romanya’nın ardından ikinci oldu. Soğuk bir havada iki gün yapılan yarışta sporcularımız hergün 171 km.’lik (3 tur) etapta mücadele etti.
 



Sezonun ilk yarışında birinci olduğu için mutlu olduğunu belirten Murat Erşahin, “Hırvatistan, Macaristan, Romanya, Bulgaristan' ın katıldığı Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nda 2 gün süren yarışı kendi sınıfımda 1. olarak tamamladım. Takım arkadaşım Süleyman Aydın'la ülkemizi takım sıralamasında 2. sıraya yükselttik. Bayrağımızı Balkanlarda dalgalandırdık” dedi.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.